Chindia Târgoviște a scos un egal cu Universitatea Craiova scor 1-1: Oaspeții au jucat în 10 oameni

254
0
Share:

Universitatea Craiova a obținut doar un rezultat de egalitate (1-1), în meciul din deplasare cu Chindia Târgoviște, deși a jucat o repriză și jumătate în superioritate numerică, anunță MEDIAFAX.

Citește și: EXCLUSIV Cazul Caracal, o lucrătură a Serviciilor? Surse din Poliție, în luna septembrie: ‘Înainte de alegeri, apare vreuna din fete’

Disputa de la Ploiești, acolo unde Chindia își joacă meciurile de pe tere propriu, a început bine pentru olteni, care au avut câteva ocazii bune de gol. Situația devenea una și mai bună în momentul în care s-au văzut nevoiți să joace cu un om în plus. Arbitrul central Cătălin Popa i-a arătat cartonașul roșu lui Josip Ivancic, după o lovitură cu cotul asupra lui Mihai Bălașa. Atacurile Craiovei au continuat, dar la pauză s-a intrat cu scorul de 0-0.

Chindia Târgoviște a fost cea care a punctat prima pe tabelă, după o lovitură liberă din minutul 62. Robert Neciu a pasat pe jos, în careu, pentru Ovidiu Bic, care l-a învins pe portarul Craiovei cu un șut la colțul lung. Oaspeții au egalat însă repede, după doar două minute, tot dintr-o fază fixă. Alexandru Cicâldău a executat o lovitură liberă de la marginea careului, balonul a lovit un jucător aflat în zid și a intrat în poartă. Portarul Mihai Aioani plecase pe colțul opus. Pe final, Chindia putea da lovitura, având mai multe ocazii notabile. Cea mai importantă i-a aparținut lui Cristian Neguț. A trimis puțin pe lângă poartă de la marginea careului mare.

Citește și: Cozmin Gușă aruncă bomba: Doi securiști duc o luptă acerbă pentru intrarea în turul II

Echipele de start:

Chindia: Aioani – Martac, Benga, Leca, Neciu – Neguț, Rață, Bic, Yameogo – Ivancic, Dumiter

Rezerve: Moldovan – Cherchez, Dinu, Dumitrașcu, Mihai, Novac, Voduț

Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălașa, Ferreira, Bancu – Ivanov, Cicâldău, Cosic – Bărbuț, Ivan, Mihăilă

Rezerve: Marinescu – Acka, Ioniță, Nițu, Qaka, Vătăjelu, Zakaric

După 16 etape, Craiova este pe locul 4 cu 28 de puncte, iar Chindia pe poziția a 10-a, cu 17 puncte.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply