Chelsea îl vrea cu vârf și îndesat pe jucătorul de la Barcelona! Londonezii sunt gata să plătească clauza de reziliere

Odată cu terminarea sezonului, Chelsea face tot posibilul pentru a face o echipă perfectă pentru a lupta din sezonul viitor. După mai multe căutări, londonezii au început să se uite și în curtea celor de la Barcelona.

Chelsea este gata să plătească clauzia de reziliere a lui Marc Guiu

Chelsea continuă să transfere jucători pe bandă rulantă. Odată ce americanul Todd Boehly a preluat echipa din Londra, Chelsea a investit sume exorbitante în transferuri.

De data aceasta, formația antrenată de Enzo Maresca a pus ochii pe un atacant de la Barcelona. Marc Guiu (18 ani) este un atacant spaniol care a reușit să joace pentru prima echipă a Barcelonei 187 de minute, perioadă în care a marcat două goluri.

Atacantul de 18 ani are contract cu echipa catalană până în 2025. Chiar dacă oficialii clublui i-au oferit un contract de prelungire , atacantul este cu gândul de a pleca.

Potrivit renumitului jurnalist Fabrizio Romano, un acord între agenții lui Marc Guiu și Chelsea este tot mai aproape, iar formația din Londra este încrezătoare că mutarea se va face în curând.

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cota sa de piață este de 7,5 milioane de euro.

Joao Cancelo rămâne la Barcelona înca un sezon doar dacă catalanii îl vor transfera definitiv

În sezonul 2023/2024, Joao Cancelo (30 de ani) a fost împrumutat de Manchester City la Barcelona. Viitorul lusitanului este subiectul principal de discuție între cele două grupări.

Fundașul de bandă lusitan mai are contract cu Manchester City până în anul 2027. Oficialii blaugrana vor ca portughezul să mai continue în tricoul Barcelonei, așa că cele două echipe au ajuns o soluție ideală. Conform jurnaliștilor Marca, cele două cluburi au ajuns deja la un acord.

Cancelo va fi împrumutat pentru încă un sezon. Barcelona va avea o clauză pentru un transfer definitiv în valoare de 30 de milioane de euro. Manchester City este de acord cu propunerea catalanilor, astfel că nu lipsește decât anunțul oficial.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare