CFR Cluj a anunţat că a mai rezolvat un transfer. Dan Petrescu a insistat pentru închiderea afacerii

CFR Cluj a reuşit transferul defintiv al unui jucător care, în sezonul trecut, a evoluat sub formă de împrumut în Gruia.

Anton Kresic, care a bifat 33 de meciuri și a reușit 4 pase decisive pentru ardeleni în campionatul 2023-2024, a fost cumpărat de formaţia lui Dan Petrescu de la HNK Rijeka.

CFR a anunţat transferul lui Kresic

Ardelenii au anunţat oficial transferul definitiv al lui Anton Kresic.

„Cluburile CFR 1907 Cluj şi HNK Rijeka au ajuns la un acord privind transferul definitiv al fundaşului Anton Kresic în Gruia. Anton, îţi urăm mult succes în continuare alături de noi”, se precizează pe site-ul oficial al celor de la CFR Cluj.

Până în acest moment, gruparea din Gruia i-a mai adus pe mijlocaşul Andrei Artean, fundaşul dreapta Armend Thaqi (FC Ballkani), fundaşul stânga Simao Rocha (Pacos de Ferreira) şi fundaşul Anton Kresic (Rijeka).

Dan Petrescu, adevărul despre Baeten și Bauza

Dan Petrescu (56 de ani), tehnicianul principal al lui CFR Cluj, a făcut lumină în ceea ce privește sosirile lui William Baeten (27 de ani) și Juan Bauza (28 de ani) în Gruia. Ardelenii sunt aproape de a semna cu cei doi fotbaliști de profil ofensiv ai celor de la FCU Craiova, formație retrogradată direct în Liga a 2-a la finalul stagiunii precedente de SuperLiga.

„Bauza nu este jucătorul lui CFR, este jucătorul Craiovei și n-am ce să zic de el. Nu e jucătorul nostru! Nu e nicio înțelegere. El trebuie să vină la pregătire. Patronul Craiovei atât dorește – ori să-i țină, ori să-i dea la CFR împrumut.

N-a fost dorința mea, a fost dorința dânsului, el m-a sunat. Acum rămâne de văzut ce vrea jucătorul sau jucătorii. Dacă nu vor să vină, e clar că nu-mi doresc jucători care nu vor să vină.

Trebuie să vorbesc și eu cu ei. Dacă îmi dau încredere că vor să vină, atunci da, dar Bauza e jucătorul Craiovei. În cazul lui Baeten e la fel. Ei trebuie să meargă la echipa lor.

Patronul lor le va propune cred să meargă la CFR Cluj, după care mă vor suna, duminică sau luni. Vedem ce decizie se ia și ce vor și ei. Eu vreau să știu că acești jucători nu vin aici în vacanță”, a spus Dan Petrescu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare