Sign in / Join

Cele mai bune tipuri de pariuri pentru Liga1 din Romania

566
0
Share:

Liga 1 de fotbal de la noi din țară este bineînțeles, cea mai pariată competiție în rândul pariorilor români. Dacă stăm să ne gândim, specialiștii chiar ne recomandă acest lucru, și anume specializarea pe un sport și o competiție despre care ne putem documenta cât mai bine. Nu putem exclude nici Liga 2 din lista campionatelor de interes pentru pariorii din România, însă primul eșalon al fotbalului autohton acaparează cea mai mare parte din atenția pariorilor.

Cele mai bune tipuri de pariuri pentru meciurile din Liga 1 reprezintă o combinație între cele mai comune opțiuni de pariuri și câteva mai puțin obișnuite. Pentru a descoperi opțiunile cele mai favorabile pentru jucători am apelat la un site de statistică, care scoate în evidență anumite aspecte cât se poate de interesante pentru pariori. Desigur, este important în primă fază să ne facem o impresie despre specificul campionatului, iar apoi să intrăm în detalii și să aprofundăm particularitățile anumitor echipe, înainte de a lua o decizie.

Cele mai bune 5 tipuri de pariuri pentru Liga 1 din România

  • Victorii – Peste 79% din totalul partidelor desfășurate în această stagiune s-au încheiat cu victoria unei echipe, mai exact 44.4% au fost victorii ale gazdelor, iar 34.7% victorii ale oaspeților. Rezultatele de egalitate au reprezentat numai 20.9% din totalul jocurilor și ar trebui evitate. Indicate sunt pariurile de tip solist pe echipele gazdă;

Pariază pe victoriile echipelor în Liga 1 la agenția Netbet!

  • Total cartonașe – Ținând cont de faptul că media de cartonașe galbene acordate de arbitrii este de 5.4 avertismente pe meci, este limpede de înțeles de ce pariurile de tip Peste 3.5 cartonașe pe meci pot fi extrem de valoroase;

Mizează pe acordarea cartonașelor galbene la casa de pariuri Betano!

  • Acordarea unui cartonaș roșu – Primești o cotă de numai 2.65 dacă vei să pariezi pe faptul că cel puțin unul dintre cei 22 jucători vor fi eliminați la meciul CFR vs. FCSB. Acest lucru se datorează faptului că media de cartonașe roșii acordate pe meci în prima partea a acestui sezon de Liga 1 este de 0.4 eliminări pe meci;

Joacă pariuri pe eliminarea jucătorilor la operatorul Unibet!

  • Total goluri – Aproape 57% dintre cele 72 de partide de Liga 1 disputate până în acest moment au avut cel mult două goluri. Imediat, asta ne duce cu gândul spre pariul Sub 2.5 goluri, care poate fi aplicat cu succes pe echipele: FC Viitorul, Poli Iași, CSU Craiova și CFR Cluj, însă trebuie să evităm meciurile echipelor: FC Voluntari, Gaz Metan Mediaș și Dinamo.

Alege pariurile cu puține goluri din oferta celor de la Betfair!

  • Victorii la zero – Nu mai puțin de 47.2% dintre partidele jucate în această ediție de Liga 1 s-au încheiat cu victorii la zero. Cotele pentru astfel de tipuri de pariuri sunt de regulă cuprinse între 2.00 și 4.50, pentru echipele care sunt cotate cu șanse reale de a se impune.

Încearcă să profiți de victoriile la zero ale echipelor la Sportingbet!

Pentru a micșora avantajul casei, ai posibilitatea de a te înregistra la toate agențiile de top recomandate de specialiști după ce le citești recenziile, pentru a putea profita de fiecare dată cele mai bune cote de pe piața pariurilor online și totodată pentru a avea acces la toate ofertele care te-ar putea ajuta să-ți rotunjești veniturile.

Nu uita că pentru a avea șanse de a deveni un parior mai bun va trebui să te documentezi constant și să încerci să identifici în permanență ultimele tendințe. Totodată, pentru a-ți mări șansele de a deveni un parior iscusit este neapărat să joci responsabil, adică să ai un buget alocat pariurilor, care să nu-ți afecteze în nici un fel bunul mers al lucrurilor și să respecți o strategie de money management prudentă, realistă și care vizează obținerea profitului pe termen lung și nu îmbogățirea rapidă.

Comunitatea pariorilor din România și casele de pariuri online de top licențiate la ONJN le recomandă pariorilor să nu joace mai mult de 10% din veniturile lunare la jocuri de noroc. Pariurile sunt și trebuie să rămână o distracție pentru consumatori. Dacă simți că ai probleme sau cunoști un amic care se confruntă cu probleme din cauza jocului, adresează-te specialiștilor din cadrul programului Joc Responsabil.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER