Cel mai dur atac la adresa lui Florinel Coman: „Este inexistent!”

Cel mai dur atac din ultima perioadă la adresa lui Florinel Coman a venit din partea lui Victor Pițurcă, fostul selecționer al echipei naționale a României.

El a apreciat că motivul pentru care fotbalistul în vârstă de 26 de ani nu a reușit încă să prindă un transfer la o echipă dintr-un campionat important al Europei, deși are o clauză de reziliere accesibilă, în valoare de 5 milioane de euro, este reprezentat de faptul că evoluțiile sale din ultimul timp de la echipa națională nu au fost chiar strălucite.

Victor Pițurcă l-a criticat pe Florinel Coman pentru evoluțiile sale de la echipa națională

De fapt, Pițurcă a folosit chiar termenul „inexistent” pentru a cataloga modul în care Coman s-a prezentat sub tricolor la ultimele acțiuni și, în același timp, a oferit și o posibilă explicație pentru acest fenomen.

„Coman acum, trebuia de un an, doi (n.r. să plece de la FCSB), dacă totul se întâmpla corect, trebuia să fie plecat de mult timp. Coman, când vine la echipa națională, este inexistent.

La echipa națională dă de un adversar extrem de puternic. Trebuie să faci ambele faze, la FCSB nu o face mereu. Vizavi de FCSB, asta s-a întâmplat, trebuia să vină și ziua, după ani de zile, când să câștige campionatul”, a spus Victor Pițurcă la Digi Sport. 

De altfel, recent, și fostul agent FIFA Victor Becali a avut o opinie asemănătoare, chiar dacă ceva mai blândă, atunci când a fost întrebat în legătură cu acest subiect. 

„Coman are un alt agent, are o clauză de reziliere, dar cu toate astea nu am văzut așa… Sunt foarte importante și evoluțiile astea de la echipa națională, nu prea s-a regăsit așa, nu a fost niciodată decisiv și sunt importante astea. Sigur că poate fi. Vor fi urmăriți la Campionatul European. Nu cred că se va face ceva înainte de Campionatul European”, a spus Victor Becali, potrivit digisport.ro. 

Fotbalistul de la FCSB a fost vehiculat în ultimele luni la mai multe echipe din străinătate

Și mai recent, Florinel Coman a vorbit din nou despre subiectul reprezentat de un eventual transfer al său în străinătate la finalul acestui sezon, dar a ținut să sublinieze că în același timp este foarte concentrat la ce are de făcut în prezent la FCSB. 

„Mă gândesc (n.r – la un transfer), dar nu mereu pentru că sunt angrenat în lupta la campionat. Îți dai seama, te gândești, e normal. Dacă muncești și ai realizări, cu siguranță că visezi și mai departe.

Obiectivul personal este să iau campionatul cu această echipă. Sunt de foarte mult timp aici. M-am atașat și este normal să-mi doresc un titlu, mai ales că este Steaua (n.r – FCSB) este și cea mai iubită echipă din România”, a spus Florinel Coman, potrivit sport.ro. 

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare