Ce spunea Pedri despre Toni Kroos înainte să fie scos din joc de neamț în meciul Spania – Germania din sferturile EURO 2024: „Sper să fie ultimul lui meci”

Pedri a fost accidentat în mod destul de dur de Toni Kroos încă din minutul 4 al meciului Spania – Germania din sferturile de finală ale EURO 2024, disputat la Stuttgart.

După doar patru minute, mijlocașul central de la FC Barcelona a fost nevoit să părăsească terenul din cauza acelei lovituri și a fost înlocuit de selecționerul Luis de la Fuente cu Dani Olmo.

Toni Kroos l-a forțat pe Pedri să părăsească terenul încă din minutul 8 al meciului Spania – Germania din sferturile de finală ale EURO 2024

De semnalat că, deși faultul respectiv s-a petrecut în apropierea lui, iar contactul a părut unul foarte dur chiar și de la televizor, arbitrul englez Anthony Taylor nu i-a acordat nici măcar cartonașul galben lui Kroos după acea fază.

De remarcat în acest context este că, înaintea acestei partide directe, Pedri chiar l-a omagiat pe fostul său adversar din „El Clasico”, cel care, după cum se știe deja foarte bine, și-a anunțat recent plecarea de la Real Madrid, pe care l-a numit „o adevărată legendă”.

Totuși, mijlocașul crescut în celebra „La Masia” a spus și că își dorește ca acesta să fie ultimul meci din cariera lui Toni Kroos de fotbalist profesionist, din motive evidente, în contextul bine cunoscut în care germanul a anunțat că va pune punct carierei sale după acest turneu final.

Înaintea partidei, fotbalistul de la FC Barcelona spusese că își dorește să îi forțeze germanului retragerea din activitatea de fotbalist profesionist

„(n.r. Despre Rudiger) Este un fundaș central foarte bun și are forță, dar nu cred că trebuie să ne temem de el. Lovește când e pe teren. Ăsta nu este un comportament frumos. Pentru mine, este lipsă de respect. Este foarte dureros și enervant.

(n.r. Despre Toni Kroos) Este o adevărată legendă și are foarte multe abilități fotbalistice. Sper ca meciul de vineri să fie ultimul său meci, iar noi să obținem victoria în fața Germaniei)”, a spus Pedri înaintea acestui meci de la Stuttgart.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare