Ce spune CCA despre Sebastian Colţescu, după ce numele arbitrului a apărut în stenogramele discuțiilor dintre Niculae și „Bocciu”

Stenogramele convorbirilor dintre Daniel Niculae, președintele Rapidului, și Liviu Ungurean, zis ”Bocciu`”, șeful galeriei clubului giuleștean, au scos la suprafaţă şi un alt subiect „arzător”.

„Nico” ar fi vorbit la telefon, înainte de Rapid – FCSB, 4-0, cu Sebastian Colțescu, arbitrul delegat în camera VAR la respectivul derby. Din discuţiile interceptate de procurori reiese că oficialul ar fi dat ok-ul pentru ca ultrașii să folosească torțe, fumigene și petarde înaintea meciului Rapid – FCSB.

Marcel Savaniu nu crede în vinovăţia lui Colţescu

Marcel Savaniu, vicepreședinte al Comisiei Central de Arbitri, a oferit o primă reacţie oficială din partea forului, privind implicarea lui Sebastian Colţescu.

„El nu apare. Sunt vorbele cuiva. Nu am niciun punct de vedere. Sunt niște vorbe care cine știe ce acoperire au. Așa pe vorba în vânt nu avem cum să ne exprimăm părere. Nu cred că a fost așa ceva.

Arbitrii nu sunt implicați în așa ceva. Ar fi culmea să ne bage și în chestii cu petarde și fumigene”, a spus Marcel Savaniu la Digi24.

Mihai Stoica, foc şi pară

„Am vorbit și cu Colțescu și a zis «Dați, bă, cu ce vreți!»” – este replica lui Daniel Niculae, din stenograme, care a stârnit nervii lui Mihai Stoica, de la FCSB.

Şeful roş-albaştrilor şi-a adus aminte de fazele controversate, cu Colţescu în prim-plan, de la meciurile în care a arbitrat-o pe FCSB în acest sezon de Superligă.

„A făcut-o campionatul ăsta (n.r. – a dezavantajat-o pe FCSB). Golul lui Iacob e marcat după ce-şi face loc, îl împinge pe Ngezana. Ce să facem? Colţescu ne-a scos mingea din poartă! Că i-a zis Găman, nu i-a zis Găman, nu mă interesează! (n.r. – a dat şi un penalty pentru FCSB) Şi am eu vreo vină? Să fie sănătos! Pentru penalty-ul ăla trebuie să plătim la fiecare meci?

Prefer să nu mai fi fost penalty-ul ăla, uite ce păţim din cauza lui. Facem egal la Constanţa, dar băteam CFR-ul. E puţin mai important, zic eu! (…) N-am eu vreo vină că a greşit Colţescu şi a dat penalty acolo!”, a spus Mihai Stoica la Orangesport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare