Ce se întâmplă între Cătălin Zmărăndescu şi Ștefania Stănilă, care dorm unul lângă altul la Survivor All Stars, de la Pro TV (FOTO)

O imagine de la Survivor All Stars, de la Pro TV, a stârnit rumoare printre telespectatori: Cătălin Zmărăndescu şi Ștefania Stănilă dorm unul lângă altul. Oare formează un cuplu? Asta a fost întrebarea de pe buzele tuturor.

Concurenții de la Survivor au fost nevoiți să facă față unor condiții climatice grele. A fost necesar să demonstreze că nu se tem de șobolani, tarantule și scorpioni.

Ștefania Stănilă se simte protejată de Zmărăndescu

După toate aceste probe ce au testat limitele concurenţilor, Ștefania Stănilă s-a „refugiat” lângă Cătălin Zmărăndescu. Fosta gimnastă preferă să adoarmă lângă fostul luptător MMA, în timpul emisiunii Survivor All Stars.

De ce? Pentru că, astfel, se simte protejată, deoarece sunt puțini cei care și-ar dori să-l înfrunte pe fostul bodyguard al lui Gigi Becali.

Ștefania Stănilă, Cătălin Zmărăndescu și Jador fac parte din aceeași echipă la Survivor, cea a „faimoșilor”. Potrivit regulamentului emisiunii, trebuie să se sustină la diferite probe.

Zmărăndescu şi Jador şi-au aruncat cuvinte grele

Jador are, însă, altă variantă despre ce s-ar întâmpla îngre cei doi. A urmat şi un schimb de replici între Zmărăndescu şi cântăreţul de manele.

„Te-a vazut că ai barbă albă și s-a gândit că nu mai poți. Ești eunuc!”, a spus Jador.

„Stai liniștit, invidiosule! Tu de aia dormi la margine, ca să ai grijă de stâlpul ăla”, i-a replicat Zmărăndescu.

Lipsa hranei este una dintre cele mai chinuitoare „probe” pentru concurenții de la Survivor All Stars, de la Pro TV, inclusiv pentru fosta gimnastă Ștefania Stănilă, obișnuită cu dietele stricte.

Participanții de la Survivor se bat pentru marele premiu pus în joc, 100.000 de euro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare