Ce se întâmplă cu Siyabonga Ngezana, noua speranță a lui Gigi Becali! Vestea primită de fotbalistul FCSB-ului

Siyabonga Ngezana (26 de ani) traversează cel mai bun moment al carierei sale, iar titlul de campion cu FCSB i-a ridicat și mai mult cota fundașului central.

Siyabonga Ngezana, convocat la naționala Africii de Sud

Așa cum era de așteptat, Siyabonga Ngezana nu a lipsit din lotul Africii de Sud pentru meciurile din preliminariile Mondialului din 2026. Fundașul FCSB-ului s-a regăsit printre cei 23 de jucători selecționați de Hugo Broos pentru jocurile cu Nigeria (7 iunie), respectiv Zimbabwe (11 iunie).

După două meciuri, Africa de Sud are 3 puncte acumulate.

Ajuns în vara anului 2018 la naționala mare a Africii de Sud, Siyabonga Ngezana a bifat până acum două meciuri în tricoul primei reprezentative. Cel mai probabil, fundașul FCSB-ului va fi titular, dacă ar fi să ținem cont că este unul dintre puținii fotbaliști care evoluează în Europa, dar și că este campion.

Siyabonga Ngezana, viitor incert la FCSB

Întrebat direct despre posibilitatea unei plecări, Siyabonga Ngezana a răspuns evaziv. Fundașul FCSB-ului a spus că este foarte fericit la clubul lui Gigi Becali, mai ales că a reușit să câștige primul său titlu de campion.

„Nu pot spune prea multe deoarece sunt mulțumit la această echipă și sunt încă sub contract. Sentimentul de a câștiga un titlu este grozav”, a spus Ngezana, potrivit SNL24.com.

Siyabonga Ngezana a ajuns în vara anului 2023 la FCSB, din Africa de Sud, pentru 600.000 de euro. Fundașul central a devenit titular incontestabil la campioana României, iar evoluțiile sale au intrat în atenția a trei cluburi din Franța.

Concret, Lens, Brest și Lorient îl urmăresc pe Siyabonga Ngezana, iar Gigi Becali nu a stat prea mult pe gânduri. Patronul FCSB-ului, care a cerut inițial 6 milioane de euro, a crescut pretențiile, iar acum solicită 8.3 milioane de euro pentru apărătorul central, anunță presa din Africa de Sud.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în această vară, mai ales că Ngezana va putea fi mai ușor de urmărit de cluburile din străinătate, asta deoarece va juca cu FCSB în preliminariile cupelor europene.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare