Ce se întâmplă cu Olimpiu Moruțan, accidentat grav în luna aprilie! Fotbalistul a mers cu naționala la EURO 2024

Olimpiu Moruțan (25 de ani) nu traversează cel mai bun moment al carierei sale. Fotbalistul s-a accidentat grav în luna aprilie și va rata EURO 2024.

Olimpiu Moruțan se recuperează în cantonamentul României de la EURO 2024

Moruțan a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile și urmează să lipsească de pe teren cel puțin 6 luni. Mai mult, Ankaragucu, echipa pentru care a evoluat în ultimul sezon, a retrogradat în eșalonul al doilea din Turcia, iar internaționalul român urmează să revină la Galatasaray, club care l-a cumpărat de la FCSB în 2021.

Până atunci însă, Olimpiu Moruțan a făcut deplasarea alături de naționala României în Germania, acolo unde va urmări din tribune EURO 2024. Pe lângă asta, mijlocașul face și exerciții de recuperare cu Alin Burileanu, kinetoterapeutul primei reprezentative.

După o perioadă lungă de repaus, sunt bucuros că am început recuperarea și că fac progrese în fiecare zi. Nu e ușor, dar sunt foarte motivat să muncesc pentru a mă întoarce pe teren.

Din păcate, visul meu de a-mi reprezenta țara la un campionat european nu s-a îndeplinit, dar am ocazia să fiu alături de băieți în Germania și să le transmit toată energia mea bună. Am mare încredere în ei și le mulțumesc din suflet pentru sprijin.

De asemenea, mulțumesc ,Alin Burileanu, pentru tot efortul, dedicarea și ajutorul pe care mi le oferi! Aștept cu multă nerăbdare să mă întorc pe teren în lunile care vor urma. Hai, România!
, a scris Moruțan.

Moruțan și Cicâldău pleacă din nou de la Galatasaray

Cei doi internaționali români urmează să revină la Galatasaray, însă antrenorul Okan Buruk nu va conta pe serviciile celor doi nici în noul sezon.

Ajunși în anul 2021 la Galatasaray, Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău nu au reușit să confirme în primul lor sezon, iar în ultimele două stagiuni au fost împrumutați. Asta se va întâmpla și în ediția următoare, iar Okan Buruk a dezvăluit că cei doi internaționali români vor evolua pentru alte formații în perioada 2024/2025.

„Vom folosi formula de împrumut pentru Yusuf Demir, Mathias Ross, Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan”, a spus antrenorul lui Galatasaray.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare