Ce se întâmplă cu Liviu Ungurean și ceilalți doi suporteri ai Rapidului arestați preventiv, după ce au solicitat schimbarea sentinței

Liviu Ungurean și ceilalți doi suporteri ai Rapidului arestați preventiv pentru 29 de zile în dosarul care vizează introducerea de materiale pirotehnice pe stadioane au solicitat modificarea acestei decizii în arest la domiciliu sau cercetare în stare de libertate, în calitate de suspecți.

În cursul zilei de joi s-a judecat această cerere a lor, dar, din păcate pentru ei, demersul nu a avut succes. Potrivit Digi 24, preluat de digisport.ro, instanța a respins solicitarea, astfel că cei trei fani giuleșteni vor rămâne în arest preventiv.

Liviu Ungurean și ceilalți doi ultrași rapidiști rămân în arest preventiv

În acest dosar mai sunt vizați alți 12 suporteri, care au fost plasați sub control judiciar, dar și Daniel Niculae, președintele Rapidului, care în prezent este cercetat în stare de libertate, având calitatea de suspect.

Era destul de greu de crezut că decizia ar fi putut să fie alta, în contextul în care recent au apărut în spațiul public anumite stenograme ale unor discuții telefonice dintre Liviu Ungurean și Daniel Niculae, din care a reieșit în mod clar planul complex pus la punct de ei cu scopul ca galeria Rapidului să poată desfășura un show pirotehnic destul de amplu la meciul cu FCSB de pe Arena Națională, disputat recent.

Așadar, liderul „Peluzei Nord Rapid” nu va putea fi alături de ceilalți suporteri la meciul pe care echipa alb-vișinie îl va disputa în deplasare cu Universitatea Craiova la finalul acestei săptămâni, așa cum chiar el a anunțat recent că își dorește.

Cel poreclit Bocciu’ își dorea să fie prezent la următorul meci disputat de Rapid în Superliga

„Salutare dragi Rapidiști,

Prin intermediul lui Gigi Corsicanu s-a luat legătura cu avocatul lui Liviu Ungurean, iar Liviu ne-a transmis că le mulțumește tuturor rapidiștilor că sunt alături de el, și face apel la toată suflarea rapidistă să fie alături de echipă, poate mai mult decât atunci când era el în peluză! Iar la meciul cu Farul și-ar fi dorit să audă galeria Rapidului până acolo unde este el reținut.

Nu vrea să lase galeria acum la greu, și speră la o decizie favorabilă și corectă din partea instanței. Are încredere atât în instanță cât și în Dumnezeu că totul se va clarifica, și la meciul cu Craiova își dorește să conducă galeria Rapidului așa cum a făcut-o până acum.

Liviu face apel la calm către toți rapidiștii, iar în cazul în care decizia instanței va fi defavorabilă, atunci se va lua o hotărâre în privința viitorului galeriei Rapidului.

Vom reveni cu detalii după decizia instanței!”, s-a arătat prin intermediul unui comunicat emis prin intermediul visiniu.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare