Abha i-a decis viitorul lui Ciprian Tătărușanu, după retrogradarea în liga secundă! Sezon „horror” pentru român

În vara anului 2023, Ciprian Tătărușanu (38 de ani) alegea să părăsească Europa și să meargă în zona Golfului, acolo unde a semnat cu Abha.

Ciprian Tătărușanu continuă la Abha

Sosit la echipă ca o adevărată lovitură, Ciprian Tătărușanu nu i-a putut ajuta pe cei de la Abha să continue în prima ligă și a avut parte de cel mai slab sezon al carierei. Chiar și așa, portarul român va continua la actuala formație și în stagiunea următoare, astfel că va evolua în eșalonul secund din Arabia Saudită.

Ținând cont de vârsta lui Ciprian Tătărușanu, Abha ar putea fi ultima echipă din cariera portarului român, care a trecut pe la formații precum FCSB, Fiorentina, Lyon, Nantes sau AC Milan și a strâns 74 de selecții la prima reprezentativă.

Italienii, surprinși de coșmarul trăit de Tătărușanu în Arabia Saudită

Experiența din Arabia Saudită s-a dovedit a fi una neinspirată pentru fostul căpitan al națioanalei României. Tătărușanu a încasat 87 de goluri în 33 de meciuri, o statistică de coșmar pentru orice portar.

Despre parcursul lui Ciprian Tătărușanu au vorbit jurnaliștii italieni, care au rămas cu ochii pe portarul român, după plecarea de la AC Milan. În momentul redactării articolului de către italieni, portarul român mai avea de jucat trei meciuri, în care a încasat 8 goluri.

„Sezon de coșmar pentru fostul portar al lui Milan. Echipa lui e pe locul 15, cu un singur punct deasupra locurilor retrogradabile. Tătărușanu a încasat 79 de goluri, iar echipa lui are cea mai slabă apărare din întreg campionatul.

Multe erori din partea lui Tătărușanu, unele la care nu te-ai aștepta de la un portar de vârsta lui. Dintr-un element de siguranță, Tătărușanu a devenit câlcâiul lui Ahile. Doar patru meciuri fără gol primit”, a scris Gazzetta dello Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare