Ce se întâmplă cu Adrian Mititelu jr., ajuns de urgență la spital după o supradoză de medicamente

Adrian Mititelu junior nu traversează cea mai bună perioadă, iar fiul patronului de la FCU Craiova și-a petrecut ultimele zile internat în spital.

Adrian Mititelu junior se simte mai bine: „Îl așteptăm să vină acasă”

Totul s-a întâmplat la finalul săptămânii trecute, după ce Mititelu junior a ajuns de urgență pe mânile medicilor după ce a luat mai multe medicamente antidepresive. În prezent, starea acestuia este una bună și este așteptat să revină în scurt timp în club pentru a-și relua activitatea.

Anunțul a fost făcut de Eugen Trică, antrenorul celor de la FCU Craiova, la conferința de presă organizată înaintea partidei cu Universitatea Cluj.

”Este foarte bine, chiar acum am discutat cu patronul. Este în regulă, îl așteptăm să vină acasă și să își reia activitatea la club.”, a spus Eugen Trică.

Adrian Mititelu Jr. a rupt tăcerea

Adiţă Mititelu a recunoscut că a luat o supradoză de pastile și că medicii au reușit să-l stabilizeze după 10 ore de comă.

„Am stat în comă 10 ore! De sâmbătă noaptea și până duminică. Abia duminică după amiază doctorii au reușit să mă stabilizeze și le mulțumesc mult pe această cale. Mi-au spus că, dacă mă găseau cu câteva minute mai târziu, nu mai aveau ce face!!

Am luat mai multe, nu mai stiu ce… dar au fost amestecate. În momentul de față sunt stabil, mă simt bine. Sper ca în 2-3 zile să ies din spital.

Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, în special doctorilor. Le mulțumesc celor care mi-au transmis mesaje de încurajare și de prietenie. Le-am citit pe toate și mi-au dat putere”, a declarat Adrian Mititelu Jr pentru Fanatik.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare