Ce scriu spaniolii despre Horațiu Moldovan, la un pas să semneze cu noua echipă! De ce depinde totul

Horațiu Moldovan (26 de ani) se află în fața unei decizii importante, iar portarul român va trebui să aleagă clubul pentru care va evolua în sezonul următor.

Rayo Vallecano insistă pentru Horațiu Moldovan

Sosit de jumătate de an la Atletico Madrid, Horațiu Moldovan nu a bifat niciun meci pentru formația spaniolă și este hotărât să plece. Pe urmele portarului român se află mai multe echipe, iar Rayo Vallecano pare că este cea mai decisă în privința unei mutări.

Clubul la care este legitimat și Andrei Rațiu așteaptă doar ok-ul lui Horațiu Moldovan pentru a se pune la masa negocierilor cu Atletico Madrid. Spaniolii anunță că Rayo Vallecano are două mari avantaje în momentul de față: îi oferă românului șansa de a juca mai mult și nu va trebui să schimbe orașul, asta deoarece clubul se află tot în capitala Spaniei.

Deși Getafe sau Valladolid au pus întrebări despre el, putem confirma că cel mai interesat club și cel care menține în prezent o negociere deschisă pentru portar, aflat în vacanță după ce a încheiat prezența la EURO 2024 cu România, este Rayo Vallecano„, au scris spaniolii.

Horațiu Moldovan, dorit și de Celtic

Sosit în ianuarie la Atletico Madrid, Horațiu Moldovan nu a apucat să debuteze pentru formația spaniolă și a pierdut inclusiv statutul de titular la naționala României. Aceste lucruri l-au deranjat pe fostul portar al Rapidului, care le-a transmis celor din club că vrea să plece.

Pe urmele lui Moldovan se află Celtic, însă portarul român nu este însă singura opțiune a campioanei Scoției. Concret, Petar Vindahl (26 de ani), de la Sparta Praga, figurează și el pe listă.

Portarul danez a fost titular de drept la Sparta Praga în ultimul sezon și i-a convins pe oficialii clubului să-l transfere definitiv de la AZ Alkmaar. Cu toate acestea, cehii nu ar refuza să se despartă de Vindahl pentru 9.5 milioane de euro, o sumă pe care Celtic ar fi dispusă să o plătească.

De cealaltă parte, Horațiu Moldovan ar reprezenta o variantă mai ieftină (2.5 milioane de euro) și are avantajul că este urmărit de Celtic încă de pe vremea când evolua pentru Rapid.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare