Ce şanse îi acordă Marius Lăcătuş lui Vlad Chiricheș să prindă EURO 2024. Fudaşul FCSB-ului a revenit în Superligă după 7 luni

Vlad Chiricheş a reapărut în formula de start a FCSB-ului după o absenţă de 7 luni. Jucătorul de 34 de ani a fost titular în meciul cu Farul.

Până la partida de la Ovidiu, ultimul său meci oficial data din 28 august 2023, iar Marius Lăcătuș a catalogat titularizarea sa drept o ”surpriză”.

Ce şanse îi acordă Lăcătuş lui Chiricheș să prindă naţionala

”Fiara” este de părere că fundașul are șanse infime să prindă lotul naționalei pentru EURO 2024.

”E o surpriză pentru mine că el apare ca titular. Să vedem dacă poate reveni la echipa națională. Îi va fi greu. A avut perioade lungi de inactivitate, de accidentări. Nu știu, rămâne de văzut. Am înțeles că a jucat într-un meci de pregătire 75 de minute și a făcut-o foarte bine.

Acum rămâne de văzut că una e să evoluezi într-un amical și alta e împotriva Farului. Să vedem cum e din punct de vedere fizic și al sănătății”, a spus Lăcătuş la Digisport.

Dawa – out, Chiricheș – in

Titularizarea stopperului de 34 de ani la meciul cu Farul a însemnat că Joyskim Dawa a pierdut echipa la FCSB.

„Sunt bine, mă simt bine. A fost foarte lungă așteptarea, a fost greu la început. Am avut momente în care mă gândeam că nu știu dacă mai vreau să mai trec prin tot ce presupune o accidentare, dar am avut oameni lângă mine care mi-au dat putere, încredere că va fi bine, iar acum mă simt foarte bine.

Le sunt recunoscător”, a declarat Vlad Chiricheș în urmă cu câteva zile.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare