Ce prăbușire! Atacantul adus ca o lovitură la FCSB nu joacă nici în Liga 2 din România

Ajuns la 26 de ani, Adrian Petre continuă să nu se regăsească, iar actualul atacant al celor de la CS Tunari nu prinde echipa nici în eșalonul secund din România.

Adrian Petre – drumul de la un Campionat European cu România U21 la lupta pentru evitarea retrogradării în Liga 3

Considerat, la un moment dat, unul dintre cei mai promițători atacanți români, Adrian Petre nu a avut parcursul așteptat, iar cariera sa a mers din ce în ce mai jos în ultimii ani. Din luna februarie a acestui an, fotbalistul se află la CS Tunari, ocupanta penultimului loc din grupa B a play-out-ului.

Chiar dacă a sosit la formația ilfoveană pentru a-și da un restart carierei, Adrian Petre nu convinge, iar atacantul nu a mai jucat de 4 meciuri pentru Tunari. Cel mai probabil, jucătorul nu a reușit să convingă în minutele jucate și nici la antrenamente, astfel că viitorul său din noul sezon este pus sub semnul întrebării în momentul de față.

„Aveam nevoie puțin de un pas în spate ca să am de unde să plec din nou. A fost foarte mult haos la mine în cap”, a spus Adrian Petre după ce a semnat cu Tunari, într-un material video postat de ilfoveni.

Adrian Petre l-a costat o avere pe Gigi Becali

Pentru aducerea lui Adrian Petre în februarie 2020, Gigi Becali a plătit 800.000 de euro.

Adi Petre și-a început cariera la UTA Arad, iar în 2017, a făcut pasul la Esbjerg, formație unde a evoluat timp de trei sezoane. Ulterior, atacantul a ajuns la FCSB, dar nu a reușit să se impună la echipa patronată de Gigi Becali și a plecat după doar câteva luni.

A evoluat apoi pentru echipe precum Cosenza, UTA Arad, Farul și Levadiakos. În vară, Adi Petre a semnat cu Hermannstadt, unde a evoluat doar 145 de minute, fără a marca vreun gol.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare