Sign in / Join

Ce pierdere pentru România: pleacă în Franța, la o echipă legendară!

Share:

Echipa națională a României primește o grea lovitură fix înaintea startului Campionatului European de fotbal, din Franța.

731784-viorel-moldovan

Chiar dacă nu are o foarte mare experiență ca antrenor principal, Viorel Moldovan a fost ales de AJ Auxerre să pregătească formația în sezonul viitor.

  • Auxerre a terminat pe locul 8 în ediția precedentă din eșalonul secund, iar obiectivul fixat de conducerea clubului este promovarea în Ligue 1 pentru vara lui 2017.

Fără să existe un zvon în prealabil legat de această posibilă mutare, transferul a fost anunțat brusc de presa franceză, care joi seară scrie că Viorel Moldovan a semnat un contract valabil pentru doi ani cu fosta echipă a lui Daniel Niculae și Gabi Tamaș.

„Am căutat un antrenor compatibil cu AJ Auxerre. Moldovan și-a dorit să semneze cu noi, deci nu este o alegere întâmplătoare. Cunoaște bine clubul, s-a uitat la meciurile noastre și îi place să promoveze tinerii”, a zis Guy Cotret, președintele lui Auxerre, pentru „France Bleu”.

Ziariștii francezi sunt convinși că Moldovan vrea să ia la Auxerre și câțiva fotbaliști români, însă transferurile depind de bugetul pe care îl va avea.

Viorel Moldovan încă este un nume cunoscut în fotbalul din Hexagon. Fostul internațional român a ieșit campion și golgheter al Franței cu FC Nantes, la vremea respectivă o surpriză la fel de mare ca victoria de acum a lui Leicester în Premier League.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER