Ce NU trebuie să faceți pentru a avea șanse mai mari de câștig la pariuri

266
0
Share:

„Jocul greșeală așteaptă” este o vorbă din fotbal care se poate aplica la fel de bine și în pariurile sportive. În general, pariorii nu au succes pentru că fac greșeli pe care le repetă.

Experții au analizat ce anume îi împiedică pe cei mai mulți jucători să facă profit și au alcătuit o listă cu „așa nu”. Pentru a avea șanse mai mari de câștig la pariuri trebuie să țineți cont de ea. Nu sunt lucruri complicate, dimpotrivă.

În primul rând, nu trebuie să jucați la agenții de pariuri sportive cu oferte sărace. Se poate să fiți tentați să vă înregistrați pe o platformă datorită unui pachet de bun venit ispititor, dar nu este o decizie bună pe termen lung. O ofertă diversificată, cu multe opțiuni de pariere, vă oferă mai multe variante de bilete câștigătoare.

Nu pariați ținând cont exclusiv de statistici. Cifrele reprezintă punctul de pornire pentru analiza, dar informațiile la zi, despre lot, motivație și atmosferă sunt mai importante. Dacă jucați fără să analizați în amănunt partida este ca și cum ați miza pe un număr la ruletă la Betano Casino, adică totul depinde în mod excesiv de noroc.

Nu vă ghidați după cote. Bookmakerii nu fixează cotele numai în funcție de probabilitatea de câștig, ci și de alți factori, astfel încât să iasă în câștig orice s-ar întâmpla în respectivul meci. Așadar, o cotă mică nu înseamnă neapărat că selecția are șanse mari să fie câștigătoare. Poate însemna un pariu prost. Cotele mari pot semnifica pariuri de valoare.

Nu vă luați după ponturile altora fără să le analizați la rândul vostru, mai ales după ponturi postate pe site-uri pe care nu le monitorizați de ceva timp. Sunt unele platforme pe care tispterii își „cosmetizează” bilanțul. Concret, ei șterg dintre pronosticurile necâștigătoare. Această strategie este practicată în special pe site-urile care cer bani pentru ponturi.

Nu jucați multe meciuri pe bilet. Ideal este să jucați un singur meci și să aveți răbdare să atingeți ținta de profit într-un interval mai lung. Graba strică treaba și în pariuri. Cine vânează cote mari, obținute pe bilete cu minim zece selecții, ies în pierdere per total chiar dacă din când în când le mai iese câte un pariu.

Nu mizați mulți bani pe bilete foarte riscante. Fie calculați miza în funcție de banii pe care îi aveți în cont și de probabilitatea de câștig a fiecărui pariu, fie împărțiți banca în mize egale pe care să le plasați pe cote în jur de 2.00.

Nu transformați pariurile dintr-o distracție într-o obligație. Dacă într-o zi oferta sportivă este săracă, luați o pauză. Jucând pe meciuri dintre echipe pe care nu le cunoașteți, e foarte posibil să pierdeți, deci să vă enervați. De asemenea, nu pariați atunci când nu vă puteți concentra pe această activitate, când sunteți obosiți sau când ați consumat alcool. Trebuie să aveți mintea limpede pentru a lua cele mai bune decizii.

Pentru a avea șanse mai mari de câștig la pariuri NU ignorați cele scrise mai sus.

Share:

Leave a reply