Sign in / Join

Ce nu a înţeles Simona

685
0
Share:
simona

Simona, încă un turneu de Mare Şlem ratat (Credit foto: looktv.ro)

Nu cred că Simona Halep a ajuns pe locul 2 mondial datorită unei conjuncturi favorabile, ci doar datorită jocului ei bun şi al turneelor câştigate.

Nu cred că Simona Halep a început să piardă meciuri cu adversare mai slab cotate din cauza îngâmfării. E o fată deşteptă, modestă, cu picioarele pe pământ.

Nu cred că Simona Halep e în scădere de formă pentru că ar fi îndrăgostită. La vârsta ei, e normal să ai o relaţie şi să iubeşti.

Cred însă că Simona Halep şi managerul ei, Virginia Ruzici, au greşit enorm schimbând continuu antrenorii. Simona avea nevoie de stabilitate şi avea nevoie de un antrenor valoros, care să contribuie la ridicarea nivelului ei de joc şi la îmbunătăţirea unor lovituri pe care le vedeam şi noi, nespecialiştii, că sunt sub pretenţiile unui loc 2 sau 3 mondial.

Când îl ai pe Wim Fissette lângă tine şi mai joci şi o finală de Roland Garros beneficiind de sfaturile lui, nu poţi să îi dai cu flit prin sms.

Simona ori nu a înţeles că la nivelul locului 2 mondial ai nevoie de un staff superprofesionist, ori a fost îndrumată greşit de managerul ei, Virginia Ruzici, şi, mai nou, de mentorul Ion Ţiriac.

Ai un staff redus numeric şi scăzut valoric, atunci jocul tău nu poate progresa. E la mintea cocoşului, numai a celor care se ocupă de Simona nu!

Florin Caramavrov

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER