Sign in / Join

Ce lovitură pentru Bayern, chiar înaintea meciului cu Atletico, din Ligă!

484
0
Share:

Directorul sportiv al echipei Bayern Munchen, Matthias Sammer, are probleme de circulaţie a sângelui la creier. Anunţul a fost făcut de clubul din Bavaria, care precizează că Sammer se va afla, în următoarea perioadă, sub atenta supraveghere a medicilor germani.

Matthias_Sammer

Cotidianul „Bild” prezintă o declarație dată chiar de Mattias Sammer, care confirmă problemele de circulaţie a sângelui la creier pe care le are: „Doctorii m-au asigurat că voi fi complet vindecat şi refăcut. Îmi voi acorda timpul necesar să îmi revin şi apoi să reprezint echipa cu forţe proaspete”. Iniţial, clubul din Bavaria a anunţat că Sammer are gripă, însă medicii i-au spus că suferă de atac ischiemic tranzitor, o întrerupere a fluxului sanguin cerebral. Această afecţiune poate provoca probleme de vorbire, paralizie sau senzaţii de slăbiciune a organismului.

„Cel mai important lucru în acest moment este recuperarea completă a lui Mattias Sammer. Îi vom acorda tot timpul necesar şi îl aşteptăm să-şi reia sarcinile pe care le are la club”, a declarat Karl-Heinz Rummenigge. Matthias Sammer va lipsi de la dubla întâlnire dintre Bayern Munchen şi Atletico Madrid din semifinalele Ligii Campionilor.

Născut la Dresda, pe 5 septembrie 1967, Matthias Sammer a jucat la Dynamo Dresda, VfB Stuttgart, Internazionale Milano şi Borussia Dortmund, dar şi pentru naţionala Germaniei (1986-1997). Ca antrenor, a condus echipele Borussia Dortmund (2000-2004) şi VfB Stuttgart (2004-2005), iar ca jucător are în palmares două titluri de campion în 1.Bundesliga, două Supercupe ale Germaniei, Liga Campionilor (toate cu Borussia Dortmund), precum și un titlu european, cucerit cu echipa naţională în 1996.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER