Sign in / Join

CE LOVITURĂ LE PREGĂTEȘTE BECALI LUI BURLEANU ȘI DAUM!

Share:

Finanţatorul vicecampioanei Steaua a anunţat că, după venirea neamțului Christoph Daum pe banca României (primul antrenor străin din istoria „tricolorilor”), câțiva dintre jucătorii „roș-albaștrilor” vor să se retragă de la echipa naţională din cauză că nu se vor înţelege cu tehnicianul german.

BECALI

Contestată încă dinainte să se întâmple, numirea lui Christoph Daum la naţională ar putea avea repercusiuni grave. Becali susţine că doi dintre jucătorii Stelei vor să se retragă de la echipa naţională.

„Să se răzbune FRF şi să nu mai cheme jucătorii Stelei? Păi, este posibil ca jucătorii Stelei să renunţe la echipa naţională. Care e problema? Din ce am auzit, am înţeles că se retrag, dar eu nu am voie să le spun asta, că suntem suspendaţi. Cel puţin doi fotbaliști vor să facă asta, că zic că nu se înţeleg cu antrenorul străin şi că nu ar vrea să meargă la lot. Nu vreau să spun mai multe. Lăsaţi faptele să vorbească”, a reacționat Gigi Becali.

Becali a fost, încă dinainte de numirea lui Daum la naţională, unul dintre cei mai vehemenţi contestatari ai unei astfel de mutări. Joi, în cadrul conferinţei de prezentare oficială a antrenorului german, Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, l-a acuzat pe Becali că a încercat să boicoteze şedinţa Comitetului Executiv al FRF.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER