Sign in / Join

Ce l-a putut impresiona pe De Biasi la jocul României

Share:

Gianni De Biasi, selecţionerul echipei naţionale de fotbal a Albaniei, a declarat că România este o echipă compactă și puternică din punct de vedere fizic.

de biasi

Meciul România – Albania, ultimul al grupei A de la Euro 2016, va avea loc duminică, de la ora 22.00, pe „Stade des Lumieres”, din Lyon.

„Este o partidă decisivă pentru ambele echipe. România a jucat bine în primele două meciuri, iar noi am făcut doar un punct. Vom încerca să câştigăm mâine seară, cu toate forţele. România este o echipă compactă și puternică din punct de vedere fizic. Pintilii este un jucător important, dar cred că și Prepeliţă şi Hoban sunt de mare valoare. Pe stânga, Raţ este un jucător important, cu o mare experienţă”, a declarat De Biasi.

Etrit Berisha, portarul naţionalei Albaniei, a vorbit de asemenea înainte de meci: „Cred că va fi un meci bun, greu pentru ambele echipe, iar micile detalii vor face diferenţa. Câteodată vorbesc cu Radu Ştefan despre echipele naţionale, dar nu vorbim detalii despre jucători. Radu este colegul meu de la Lazio, un jucător bun, experimentat. România joacă mai mult ca o echipă, n-aş putea spune că are jucători vedetă, dar la fel suntem şi noi”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER