Ce înseamnă gestul pe care Ronald Araujo l-a făcut către Istvan Kovacs în momentul eliminării de la meciul FC Barcelona – PSG, 1-4

Problemele lui Istvan Kovacs la meciul FC Barcelona – PSG, 1-4, au început în minutul 29, când arbitrul român l-a eliminat pe Ronald Araujo pentru ceea ce a considerat a fi un fault în postura de ultim apărător.

Fundaşul uruguayan n-a ieşit imediat de pe teren, ci a aşteptat eventuala „salvare” din camera VAR, ce n-a mai venit, în cele din urmă. Kovacs l-a îndemnat pe jucătorului catalanilor să părăsească suprafaţa de joc, iar Araujo a făcut un semn controversat în drum spre vestiare.

Sud-americanii au descifrat mesajul

Apărătorul de 25 de ani i-a mirat pe toţi cu gestul său, însă n-a fost clar ce a vrut să transmită. Miercuri, a venit şi explicaţia.

„Este gestul sud-american pentru hoție”, au susţinut sud-americanii. Ronald Araujo a transmis, probabil, că a fost nedreptăţit la faza eliminării. Totuşi, reluările TV au confirmat că Istvan Kovacs are acoperire regulamentară pentru decizie: faultul a fost clar și a fost comis în postură de ultim apărător, cu Barcola într-o situație iminentă de gol.

Presa din Spania l-a luat pe Kovacs în colimator

Cotidianul „Marca”, apropiat de Real Madrid, au scris despre înfrângerea suferită de catalani și nu s-au ferit de cuvinte: „Țânțarul a fost Kovacs, iar otrava Mbappe”.

„Ar fi bine ca acest Kovacs să nu treacă prin Barcelona o vreme”, mai notează site-ul cotidianului din capitala Spaniei.

Dar ziarul „Sport”, care susţine FC Barcelona, a titrat, pe site: „Kovács îi dă un cartonaș galben jucătorului german! Scandalul începe să fie de dimensiuni monumentale! Roșu pentru antrenorul portarilor Barça, José Ramón de la Fuente. Este păcat, dar Barça nu pare binevenită în UEFA”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare