Ce face Florin Tănase, fotbalistul așteptat de Gigi Becali la FCSB! Amână să dea un răspuns final

Florin Tănase (29 de ani) este dorit înapoi la FCSB, însă fotbalistul amână să-i dea un răspuns final lui Gigi Becali (65 de ani), asta deoarece speră să prindă un transfer în străinătate.

Florin Tănase, antrenamente în forță în București

Neconvocat la naționala României pentru turneul final din Germania, Florin Tănase nu dezarmează și continuă să se pregătească. „Tase” și-a luat același antrenor personal ca și prietenul Florinel Coman și trage tare la antrenamente, cel mai probabil pentru a se menține în formă pentru noua sa formație.

Mai înfometat decât toți cei care au venit noi”, a scris Dan Curtifan, antrenorul personal al lui Florin Tănase, dar și al multor fotbaliști din România.

Liber de contract în momentul de față, după despărțirea de arabii de la Al-Okhdood, Florin Tănase este dorit insistent de Gigi Becali la FCSB. Fotbalistul mai are ceva propuneri din Rusia, respectiv Turcia și dorința sa este să continue în străinătate, astfel că rămâne de văzut ce va decide într-un final.

Bogdan Stancu: „Pe Florin Tănase l-aș vedea mai repede ca pe un al doilea vârf”

După ce a ieșit campion al României, Gigi Becali și-a propus să ajungă în grupele Champions League, însă este conștient că are nevoie de mai multe transferuri pentru a-și îndeplini obiectivul. Afaceristul din Pipera a făcut trei mutări, însă are de gând să-l repatrieze și pe Florin Tănase.

Tot în această vară, Gigi Becali a insistat pentru venirile lui Denis Alibec sau Louis Munteanu, însă FCSB s-a lovit de refuzuri. Întrebat despre postul de număr 9 al roș-albaștrilor, Bogdan Stancu a dat verdictul și a dezvăluit că bucureștenii mai au nevoie de un atacant central, chiar dacă a sosit Daniel Popa.

Pe Florin Tănase l-aș vedea mai repede ca pe un al doilea vârf, iar despre Daniel Popa nu pot vorbi pentru că nu l-am urmărit prea mult. Cred că ar mai trebui un atacant. Cu cât este concurența mai mare pe post, cu atât e mai benefică pentru echipă.

(n.r. fotbalistul din România care se aseamănă cel mai mult cu el) Nu pot să te mint, dar nu mă mai uit la meciurile din România cum mă uitam înainte, dar ca și jucător de atac îmi place Florinel Coman. A crescut mult în ultimul an și pare că e constant. Îmi place și de Louis Munteanu, care mi se pare un jucător cu foarte mult potențial„, a spus Bogdan Stancu, pentru Sportpesurse.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare