Sign in / Join

Ce face domnul Gino fără protector?

793
0
Share:
iorgulescu-e1423599991892

Iorgulescu nu mai are susținere politică (Credit foto: www.agerpres.ro)

Vin vremuri grele pentru Gino Iorgulescu. Protectorul său Victor Ponta tocmai ce-a plecat cu coada-ntre picioare din fruntea Guvernului și nici n-a lăsat vreun înlocuitor de nădejde.

Știm cu toții că Mr Gino a fost pus politic în fruntea Ligii, după o noapte furtunoasă, în care fostul prim-ministru a descins cu vicepremier cu tot într-un restaurant din București, în care erau adunați mai mulți președinți de club din Liga 1.

Ajuns mare boss al fotbalului din prima divizie fără să fi făcut nimic pentru fotbal în ultimii ani, domnul Gino a sfidat pe toată lumea cu un contract dubios pentru drepturile tv, care au fost cedate unei firme și mai dubioase din Malta, în spatele căreia s-ar afla fostul finanțator al CFR-ului, Arpad Paszkany. Scene incredibile pentru o țară europeană în 2014 s-au petrecut la anunțul făcut de Iorgulescu. Lipsa unei licitații, o domnișoară anonimă, prezentată ca oficial al firmei respective, absența unor garanții pentru acest contract au ridicat multe semne de întrebare, dar șefii din Liga 1 a mers pe mâna domnului Gino, care avea spatele asigurat.

Liniștit că prietenul Victor veghează de sus, impunătorul domn Gino a sfidat opinia publică și a dat contractul drepturilor tv cui a vrut el, ba chiar a încercat mai apoi să îl reducă din punct de vedere financiar, spre stupefacția celor care îl votaseră.

Rămas fără susținere politică, pe domnul Gino îl paște un control de la Consiliul Concurenței. Ar fi interesant de văzut încotro au mers comisioanele și ce valoare au avut acestea. Domnul Ponta o ști ceva?

 

Florin Caramavrov

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER