Ce are de gând să facă Darius Olaru cu medalia de campion primită pentru performanţa cu FCSB din acest sezon

Darius Olaru a fost, alături de Florinel Coman, decisiv pentru FCSB în sezonul 2023-2024, la capătul căruia roş-albaştrii au câştigat campionatul. A marcat de 15 ori şi a oferit şi 6 assist-uri.

A fost cea mai mare performanţă în tricoul FCSB-ului a mijlocaşului de 26 de ani.

Titlul i-a luat o presiune de pe umeri

Căpitan la FCSB, Darius Olaru, a explicat cât de mult înseamnă acest titlu pentru el, în plan personal.

„Chiar n-am ştiut şi nu ştim (n.r. – cum să se bucure). Ăsta e primul trofeu după acel trofeu de Cupa României, în care n-am putut să ne bucurăm, pentru că era pandemia. De acum să ştim să ne şi bucurăm mult mai bine.

Nu, n-am dormit (n.r. – cu trofeul). Sincer, l-aş lua acum şi l-aş tine la noapte lângă mine. O să întreb la club să văd dacă mi-l dă cineva.

Parcă mă simt eliberat. S-a acumulat ceva presiune în toţi aceşti ani şi cumva e mai multă linişte după acest trofeu castigat, pentru că e normal că ne doream să ne facem şi fanii fericiţi, să simţim noi această fericire. Am muncit în toţi aceşti ani pentru acest trofeu.

Deocamdată (n.r. – medalia) e acasă, o păstrez acolo bine. Mai târziu o să-mi fac o cameră a mea cu medalii, cu tricouri, cu chestii de astea şi va avea un loc special acolo. Am o colecţie cu mai multe tricouri, cu jucătorii şi am destul de multe tricouri, medalii mai puţine”, a spus Darius Olaru pentru Orangesport.

L-a pus la punct pe Marius Şumudică

Roş-albaştrii i-au îndemnat pe rapidişti, într-un mod sarcastic, să meargă să sărbătorească alături de el la Ateneul Român.

„Căpriorilor, haideţi la Ateneu! Căpriorilor, haideţi!”, a putut fi auzit Tavi Popescu. Pe aceeași filmare a intervenit și Joyskim Dawa, care a luat microfonul la un moment dat și a întrebat: „Unde sunt rapidiștii?”.

Darius Olaru i-a luat apărarea colegului său şi a explicat de unde a pornit „războiul” cu Marius Şumudică.

„Ne-a deranjat la un moment dat pentru că dupa acel 4-0 de pe Arena, foarte multă lume… Adică noi eram pe primul loc şi foarte multă lume o vedea favorită pe Rapid. Ţin minte că dupa acel meci nu prea am deschis TV 2-3 zile, am avut liber 2-3 zile după acel meci şi nu îmi venea să fac nimic după acel meci.

Am stat în pat 2 zile, aşteptam următorul meci să arătăm că nu e aşa cum discuta ei…. Şi la sfârşit, după această eliberare, era clar că asupra lor se vor îndrepta glumiţele.

(n.r. despre glumiţele cu locul 2, veniiim! şi capriorii) Cumva după acel meci când ei au câştigat la CFR, a fost acel clip viral cu Albu pe care cumva a doua zi toţi l-am discutat, nu ne-a picat prea bine. Mai este….noi stăm pe aplicaţii… mai e şi acel suporter care e cu capriorii, capriorii şi cam asta e şi gluma cu capriorii, nimic mai mult.

La început le luăm în râs, dar când stai şi te gândeşti, normal că te şi motivează. La sfârşit cam ăstea îţi rămân şi îţi vine să faci glume”, a declarat Darius Olaru pentru sursa amintită.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare