Sign in / Join

Ce agenții de pariuri online sunt de evitat și care sunt cele recomandate?

706
0
Share:

SportpeSurse - Ce agenții de pariuri online sunt de evitat și care sunt cele recomandateÎți plac pariurile și vrei să câștigi, însă știi de ce trebuie să te ferești? Specialiștii din echipa PariuriX.com au publicat un material interesant care îi învață pe pasionații de adrenalină ce agenții de pariuri online trebuie să evite și care sunt variantele recomandate de pe online-ul românesc.

Deși este legal să joci la casele de pariuri online care au licență la ONJN, nu este suficient să te bazezi numai pe acest criteriu atunci când îți alegi operatorul la care să joci. Deși părerile celorlalți vizavi de anumiți operatori pot fi extrem de folositoare în anumite cazuri, dacă nu îți dai silința să discerni cazurile izolate de situațiile des întâlnite, riști să fii indus în eroare. De aceea, este bine să analizezi în detaliu aspectele care te interesează despre fiecare operator și să răsfoiești mai multe păreri avizate înainte de a te pripi să tragi o concluzie.

Ce agenții de pariuri online sunt de evitat?

Atunci când vrei să alegi o nouă agenție, nu trebuie să cauți liste negre cu operatorii de pariuri online, pentru a evita din start anumite variante, pentru că riști să dai de exemple izolate sau de informații care nu mai sunt de actualitate. Cel mai bine este să iei efectiv la rând lista operatorilor licențiați și să analizezi îndeaproape plusurile și minusurile fiecăruia. Dacă totuși nu ești dispus să investești atât de mult timp și vrei o soluție mai rapidă, analizează măcar recenziile agențiilor de pariuri sportive online recomandate de specialiștii din echipa PariuriX.com.

De evitat sunt, în general, agențiile care nu dispun de un site modern, aliniat la standardele tehnologice ale zilelor noastre. Dacă nu poți naviga rapid și observi anumite lipsuri sau bug-uri atunci când navighezi pe platforma de pariuri, este clar că site-ul poate avea mai multe probleme decât poți observa la prima vedere. De asemenea, dacă vrei să pariezi cel mai mult de pe mobil, inspectează neapărat și versiunea web a site-ului pentru dispozitivele mobile și eventual aplicația aferentă sistemului de operare care rulează pe telefonul sau tableta ta.

Nu neglija nici departamentul de relații cu clienții. Vezi dacă poți comunica pe live chat în limba română, vezi intervalul orar în care vei găsi agenți online și eventual încearcă să trimiți un mail punând o întrebare simplă, doar pentru a testa viteza de răspuns a operatorilor.

Care sunt agențiile recomandate de specialiști?

SportpeSurse - Ce agenții de pariuri online sunt de evitat și care sunt cele recomandate

Chiar și agențiile de top, cele recomandate de către specialiști, au puncte slabe și puncte forte. Nu există o casă de pariuri despre care se poate spune că este numărul 1 și nimeni nu trebuie să-și pună această întrebare. Din selecția caselor de pariuri online recomandate de specialiștii din cadrul echipei PariuriX.com se poate observa că toate variantele stau bine la aproape toate capitolele și bineînțeles, excelând în anumite privințe.

Specialistul Cădar Marius ne spune după cei 15 ani de experiență în domeniu că: „nu este suficient să ai cont la o singură agenție pentru a putea câștiga la pariuri online pe termen lung.”. Se pare că pentru a avea succes la pariuri online este necesar să ne înregistrăm la mai multe agenții de pariuri online și să profităm de avantajele fiecăruia.

Spre exemplu, la Unibet se găsește o ofertă sportivă bogată în evenimente și opțiuni de pariuri. Operatorul britanic excelează la capitolul pariuri live, acolo unde dispune de funcția numită „Action Betting”, care permitea plasarea pariurilor în piețe ultra rapide ce sunt remunerate instantaneu.

Betano le oferă zilnic posibilitatea pasionaților de adrenalină să pariezi pe cote sporite, la care operatorul își oprește 0% comision. Aici se găsesc numeroase alte oferte avantajoase, tipuri de pariuri inedite și o aplicație pentru iOs care permitea plasarea pariurilor prin comandă vocală.

La Betfair, se pot găsi cote foarte bune pentru pariuri individuale, atât pe platforma de Betting Exchange, cât și în secțiunea Sportsbook, unde jucătorii pot să-și asigure biletele pentru a evita pierderile la limită și pot închide pariurile înainte de termen, fie în totalitate, fie pe partea de sumă dorită.

Netbet stă foarte bine la următoarele capitole: pariuri live – având o ofertă diversificată și competitivă la orice oră din zi sau din noapte, ce este însoțită de funcția de Cash Out parțial, Casino – acolo unde oferă aproximativ 250 de jocuri extrem de apreciate, oferte – care sunt propuse în mod regulat tuturor utilizatorilor înregistrați și așa mai departe.

La Sportingbet se găsesc zilnic oferte și concursuri la care utilizatorii activi au acces. De asemenea, pariorii mai puțin norocoși, care încheie o săptămână cu bilanț negativ, își pot recupera o parte din pierderi prin intermediul programului „Asigurarea Săptămânală”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER