Ce a spus selecționerul Africii de Sud despre Siyabonga Ngezana, titularizat cu Nigeria!

Vineri seara, Africa de Sud a remizat cu Nigeria, scor 1-1, în preliminariile Mondialului din 2026.

Ngezana, lăudat de selecționerul Africii de Sud

Grație evoluțiilor bune în tricoul FCSB-ului, Siyabonga Ngezana a fost convocat la naționala Africii de Sud și nu a dezamăgit. Fundașul campioanei României a fost integralist cu Nigeria, iar selecționerul Hugo Broos a ținut să-l laude pe fotbalist pentru felul în care s-a integrat alături de conaționalii săi.

„Am fost mulțumit de performanța lui Ngezana și Mvala. A fost prima oară când au jucat împreună, așa că da, am fost mulțumit. Nu este ușor să joci pentru prima dată împreună într-un astfel de joc și au făcut-o bine. Singurul lucru pe care vreau să-l spun, le-am spus deja de câteva ori jucătorilor, noi nu jucăm doar cu 11, jucăm cu 23 de jucători.

Pentru mine, fiecare jucător este important și contează ca atunci când am nevoie de acei băieți care sunt pe bancă, ei să fie gata să joace. Sunt încrezător că toți acei jucători de pe bancă, dacă mâine am nevoie de ei, vor face ceea ce aștept de la ei„, a spus selecționerul Africii de Sud.

Siyabonga Ngezana, viitor incert la FCSB

Întrebat direct despre posibilitatea unei plecări, Siyabonga Ngezana a răspuns evaziv. Fundașul FCSB-ului a spus că este foarte fericit la clubul lui Gigi Becali, mai ales că a reușit să câștige primul său titlu de campion.

„Nu pot spune prea multe deoarece sunt mulțumit la această echipă și sunt încă sub contract. Sentimentul de a câștiga un titlu este grozav”, a spus Ngezana, potrivit SNL24.com.

Siyabonga Ngezana a ajuns în vara anului 2023 la FCSB, din Africa de Sud, pentru 600.000 de euro. Fundașul central a devenit titular incontestabil la campioana României, iar evoluțiile sale au intrat în atenția a trei cluburi din Franța.

Concret, mai multe cluburi din Ligue 1 îl urmăresc pe Siyabonga Ngezana, iar Gigi Becali nu a stat prea mult pe gânduri. Patronul FCSB-ului, care a cerut inițial 6 milioane de euro, a crescut pretențiile, iar acum solicită 8.3 milioane de euro pentru apărătorul central, anunță presa din Africa de Sud.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare