Cavani pleacă de la PSG: înțelegere cu Atletico Madrid

75
0
Share:

Edinson Cavani (32 de ani) va pleca de la PSG în vară, anunță jurnaliștii de la Le10Sport. Atacantul și-ar fi dat deja acordul să plece din capitala Franței, unde nu are parte de cele mai bune momente, și ar urma să evolueze pentru Atletico Madrid.

Mutarea se va face fără sumă de transfer, pentru că înțelegerea dintre Cavani și PSG se termină în vara lui 2020, iar fotbalistul poate semna cu orice club începând din iarnă. Din acest motiv, se pare că madrilenii sunt gata să îi ofere un salariu foarte mare, de 15 milioane de euro. Cavani are parte de o accidentare destul de serioasă și nu a jucat foarte mult de la începutul sezonului. Până în acest moment, el nu a evoluat decât în 4 partide pentru PSG, 3 în campionatul Franței, reușind două goluri.

Transferat de echipa din Paris în 2013, de la Napoli, pentru 64.5 milioane de euro, Cavani s-ar afla, dacă ipoteza se confirmă, la prima experiență în Spania. El a mai evoluat în Serie A, la Palermo, și în campionatul din țara natală, în Uruguay, la Danubio FC.

Transfermarkt îi oferă o cotă de piață de 40 de milioane de euro.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER