Câți ani are în realitate Cristian, soțul Larisei Iordache. Cei doi s-au căsătorit de curând, însă puțină lume le cunoaște secretul

În vârstă de 27 de ani, Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie chiar în prima zi al acestui an. Anul acesta, fosta sportivă și soțul ei planuri mărețe împreună.

Larisa Iordache, „El mereu spune că vârsta nu contează”

Recent, Larisa a povestit ce a simțit atunci când iubitul ei a decis să o ceară în căsătorie.

„Am plans amândoi de emoții, au fost foarte mari emoțiile. Orice ar spune toată lumea, pentru o relație contează mult acest pas. Pentru cei tineri care vor o relație proaspătă, frumoasă și sănătoasă contează mult acest pas. Noi de când am facut pasul, lucrurile merg mult mai bine. Chiar dacă aveam o relație înainte de cerere frumoasă, acum este mult mai fain. Este de 100 de ori mai bine” a declarat Larisa pentru Cancan.

Multă lume se întreabă despre diferența de vârstă dintre cei doi îndrăgostiți. Chiar dacă Cristian este mai mic cu cinci ani decât Larisa, asta nu îi împiedică în a trăi o adevărată poveste de dragoste.

„Cu patru ani este mai tânăr decât mine. El mereu spune că vârsta nu contează. Așa este, în momentul în care vrei să construiești ceva cu persoana respective, nu îți pune piedică absolut nimic. Acesta este adevărul. Funcționează foarte bine când comunicarea este degajată, relaxată și spui ce gândești. Noi am înțeles acest aspect, comunicarea dintre noi este excepțională.” a mai spus fosta gimastă.

Larisa Iordache s-a căsătorit civil!

Larisa Iordache (27 ani), fosta gimnastă care s-a retras din activitate în decembrie 2021, s-a căsătorit civil cu Cristian Chiriţă. Mirele este şi el sportiv de performanță și activează la CSM Constanța. Cristian Chiriță a avut o relație cu jucătoarea de tenis de masă Bernadette Szocs, cu 6 ani mai mare decât el.

„Soţul şi Soţia Chiriţă. După mulţi ani de provocări şi victorii pe podiumurile sportive, am găsit unul în altul acel echilibru perfect, acea armonie care ne-a făcut să înţelegem că suntem făcuţi unul pentru altul” a spus Larisa pe rețeaua socială, Facebook.

Cristian Chiriţă a explicat de ce a ales data de 8: “Este semnul infinitului. E un 8 infinit. Am ales cea mai perfectă dată, 8 iunie”

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare