Câte clase are, de fapt, Sarah, fiica impresarei Anamaria Prodan. Tânăra este cunoscută pentru aparițiile sale la evenimentele mondene ale Capitalei

Sarah, fiica impresarei Anamaria Prodan din prima ei căsătorie, practică în prezent baschetul și evoluează pentru echipa Sepsi-SIC Sf. Gheorghe, călcând astfel practic din acest punct de vedere pe urmele tatălui său, Tiberiu Dumitrescu.

La parcursul ei în acest sport a contribuit din plin perioada petrecută de ea în Statele Unite ale Americii, acolo unde a și-a absolvit studiile de licență în cadrul „California Polytechnic State University”, din San Luis Obispo.

Sarah, fiica impresarei Anamaria Prodan, a studiat în Statele Unite ale Americii, acolo unde și-a început și drumul în baschetul relevant

Fiind studentă la această instituție prestigioasă, cu o istorie deja de peste 120 de ani, Sarah Dumitrescu a avut oportunitatea de a evolua pentru echipa de baschet feminin a acestei universități, „Cal Poly Mustangs”, în campionatul inter-universitar, așa cum este tradiția în Statele Unite ale Americii când vine vorba despre mai toate sporturile relevante practicate la nivel mare în această țară.

Fiica cea mare a Anamariei Prodan a vorbit recent despre modul în care a decurs activitatea sa în baschet și a ținut să sublinieze că au existat destul de multe provocări pe care a fost nevoită să le depășească, încă de la primii pași făcuți în acest sport.

„A fost mult mai greu când eram copil. Când ești copil, sunt multe răutăți, mulți copii răi. De fapt, îmi aduc aminte când eram mai mică și începusem cu sportul și era un pic mai greu, dar nu neapărat în sport, ci și la școală.

Țin minte că veneam acasă și mai plângeam, copiii erau răi, dar când am crescut, cred că a devenit din ce în ce mai ușor, dar la mine era un pic mai greu. A fost o provocare să fac chestiile pe care le-ai făcut tu și poate și mai multe”, a spus Sarah Dumitrescu în cadrul podcast-ului realizat chiar de către mama sa.

Ce așteptări are tânăra sportivă de la o relație amoroasă

De asemenea, cu aceeași ocazie, cele două au atins la un moment dat și un subiect intim, reprezentat de nevoile pe care le are Sarah când vine vorba despre relațiile de tip amoros.

„Deocamdată sunt singură, mă simt foarte bine, mă distrez, sunt foarte fericită, nu simt nevoia să am pe cineva acum. Trebuie să fie bărbat, un bărbat adevărat, că găsesc numai copii pe aici.

Trebuie să mă respecte, să-l respect, să îmi respecte planurile pe care le am pentru viață, să fie alături de mine pe plan sportiv, să știe că eu voi pleca la un moment dat și dacă poate să stea cu mine și să fie alături de mine, atunci e bine.

În ceea ce privește fizicul, trebuie să fie un bărbat înalt, am nevoie de un bărbat înalt lângă mine”, a mai spus tânăra jucătoare de baschet.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare