Sign in / Join

Cât ghinion pentru Șahtior! Lucescu a avut Sevilla în mână!

542
0
Share:

Mircea Lucescu și „copiii” săi au ratat șansa să se răzbune pe „coșmarul” Sevilla, la nouă ani după dramatica eliminare din semifinalele Cupei UEFA.

lucescu

În 2007, andaluzii se calificau în finală cu un gol marcat la ultima fază a jocului, în cel de-al treilea minut de prelungiri. Autor, portarul Palop! Joi seară, „minerii” au evoluat fabulos în prima repriză, când au reușit să întoarcă rezultatul după ce Vitolo deschisese scorul în minutul 6. Au marcat pentru Șahtior brazilianul Marlos (min.23) și ucraineanul Taras Stepanenko (min.26). S-a terminat 2-2, căci Gameiro a închis tabela, din penalty, cu opt minute înainte de finalul meciului.
Din trupa care pierdea dramatic calificarea acum nouă ani, pentru Lucescu au mai fost pe teren doar portarul Pyatov și căpitanul Srna.

A doua semifinală a Ligii Europa a fost câștigată de Villarreal, 1-0 cu FC Liverpool. Unicul gol al duelului de pe „El Madrigal” a fost înscris în prelungirile partidei de Adrian Lopez, din pasa ex-catalanului Denis Suarez. Gazdele au dominat meciului, fie și prin prisma ocaziilor avute – congolezul Bakambu a nimerit bara în minutul 46, iar pe final de joc a ratat din situație ideală. A fost prima înfrângere pentru Liverpool în actuala campanie europeană, după o serie de 12 partide.

 

 

 

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER