Cât de sărac a fost Florinel Coman în copilărie. Tatăl vedetei de la FCSB, revoltat: ”Mă deranjează că s-a spus asta”

Florinel Coman este unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB, se bucură la cei 25 de ani, de succes pe plan profesional.

Fotbalistul, care are și selecții la Echipa Națională a României, a reușit să facă performanță și să câștige bine, mai ales că presa mondenă scria, în urmă cu ceva vreme, că Florinel Coman nu a avut o condiție tocmai bună în copilărie.

Însă, într-un interviu acordat celor de la Fanatik, tatăl fotbalistului, Adrian Coman, spune că familia nu a fost niciodată una săracă, dar erau, într-adevăr oameni modești, care au muncit mult pentru tot ce au realizat.

Florinel Coman, la un pas să se lase de fotbal

”A fost un copil cuminte, educat, bine crescut. Noi am plecat în Spania pe când avea 8 ani. A rămas la părinţii mei, care au avut grijă de şcoală, de antrenamente şi de educaţia lui. M-a deranjat că presa a scris că suntem săraci. Nu este adevărat. Am fost o familie modestă, de oameni muncitori. Când am plecat, am lăsat acasă o maşină bună, cu doar trei mii de kilometri la bord, cu care bunicul îl ducea pe Florinel la stadion. Nu am fost săraci… Asemenea afirmaţii deranjează”, a declarat Adrian Coman.

Tatăl fotbalistului a mai dezvăluit, în cadrul aceluiași interviu, că în ciuda faptului că el își dorea ca fiul său să facă forbal la VIitorul lui Gheorghe Hagi, un bun prieten de familie, Laurențiu Calu, voia să îl trimită pe Florinel la un club în Anglia. Însă plecarea în Anglia nu s-a concretizat, iar Florinel Coman a ajuns să facă fotbal la Viitorul.

Perioada de la Viitorul a fost plină de suișuri și coborâșuri, mai ales că a existat un moment în care Florinel și-a dorit să se lase de fotbal. Momentul de cotitură a fost la un pas să se producă în toamna lui 2016. ”Mi-a dat telefon şi mi-a spus că vrea să plece de la Hagi şi chiar să se lase de fotbal. M-a rugat să vin şi să-l iau de la Ovidiu”, a declarat Laurenţiu Calu, bunul prieten de familie.

La acea vreme, Florin Coman chiar s-a întors, pentru o scurtă perioadă, acasă şi chiar a trecut pe la clubul Luceafărul. Însă, nu după mult timp, promițătorul fotbalist a revenit la gânduri la bine și a revenit asupra deciziei, întorcându-se la Viitorul.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare