Cât de frumoasă este iubita lui Horațiu Moldovan! Vacanță de vis pentru portarul României, după eliminarea de la EURO 2024

Horațiu Moldovan (26 de ani) traversează o perioadă mai puțin bună pe plan profesional, asta deoarece nu a apucat să debuteze pentru Atletico Madrid nici după jumătate de an și și-a pierdut statutul de titular la naționala României.

Mai mult, Moldovan a anunțat public că își dorește să plece de la Atletico Madrid și să meargă la o echipă pentru care să evolueze constant.

Horațiu Moldovan, alături de iubita sa într-o vacanță de vis

Portarul are parte însă de noroc pe plan sentimental și se bucură de o vacanță de vis alături de iubita sa. Horațiu Moldovan și Aza Gabriela sunt împreună de câteva luni, iar cei doi se află în acest moment în Mykonos, Grecia, o stațiune la mare preferată de majoritatea fotbaliștilor români.

Tot în această perioadă, Valentin Mihăilă și iubita sa se află în Mykonos și se bucură de zilele libere înaintea începerii noului sezon.

Horațiu Moldovan și povestea de dragoste alături de Aza Gabriela

După o perioadă în care s-au ferit de ochii lumii, cei doi au decis să-și oficializeze relația. Lui Horațiu Moldovan nu i-a fost însă ușor să o convingă pe actuala sa iubită, iar portarul naționalei României a dezvăluit că a avut nevoie de 6 luni pentru a interacționa cu Aza Gabriela.

Totodată, Moldovan a numit și locul unde s-au întâlnit cei doi prima dată, unul atipic pentru niște îndrăgostiți.

”O știam pe Aza de ceva timp, dar nu o știam personal. Am tot umblat șase luni ca să ajung să o cunosc personal, dar primeam bariereDa, din cauza ei nu s-a întâmplat mai devreme. Adică, îi dădeam follow pe Instagram, se făcea că nu vede. N-am apucat să vorbim. A fost greu să ajungem să vorbim.

Da, a fost puțină aroganță. La un moment dat nu mai speram, dar până la urmă a cedat. În decembrie anul trecut i-am dat follow, mi-a dat și e înapoi și asta a fost.

Plecasem la antrenament dimineața și am avut un incident în trafic și a trebuit să merg pe la poliție, pe la asigurări și seara vorbisem să ne vedem la un suc. Dar eu voiam să ne întâlnim discret, pentru că nu-mi place mie publicitatea, nu sunt genul, plus că nu era sigur.

Seara, pe la 9 am vorbit cu ea și i-am cerut scuze că nu am rezolvat totul, că mai trebuie să ajung și la Asigurări, pentru că acolo erau toate contractele. Și ea a spus că merge cu mine la Asigurări. Și a mers”, a spus Horațiu Moldovan, la podcastul ”Tare de Tot”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare