Sign in / Join

Cât costă cel mai scump bilet la Franța – România

Share:

Se apropie Euro 2016 și, în pofida amenințărilor cu care se confruntă Franța, interesul pentru turneul final continuă să fie unul uriaș. În România deja s-au vândut majoritatea biletelor cumpărate de agenții, însă norocoșii mai pot prinde o ofertă de ultima oră.

tickets

Și cum echipa națională n-a mai fost la un Campionat European de pe vremea lui Cristi Chivu (2008, în Austria și Elveția), merită efortul unei deplasări la Paris. Mai ales că „tricolorii” vor deschide competiția, pe 10 iunie, cu Franța. Iar pentru cei interesați, cel mai scump bilet la meciul Franța – România costă 13.360 de lei (3.000 de euro). În bani este inclusă o noapte de cazare la un hotel de patru stele o cină chiar la „Stade de France”, arena pe care se va disputa primul și ultimul joc al turneului. Franța – România este „sold out”, printre personalitățile care vor fi în tribuna VIP numărându-se șefi de state și de guverne, miliardari, artiști și, evident, mari campioni în sport.

Vor fi 51 de meciuri la Euro 2016, iar cel mai scump bilet se vinde, evident, la finală. Costă 31.150 de lei (puțin peste 6.900 de euro) și este tot în zona VIP. La polul opus, cu doar 140 de lei (cel mai ieftin) îți poți cumpăra un tichet la partida Ucraina – Irlanda de Nord, de la Lyon.

Interes scăzut pentru meciul cu Albania

Interesul în jurul meciului cu Franța nu se regăsește și la celelalte două jocuri. Cu Elveția (la Paris, în 15 iunie, pe „Parc des Princes), biletele au prețuri între 180 de lei la peluze și 7180 de lei în zona VIP. Din ce scrie presa franceză, cele mai puține tichete în Grupa A s-au vândut la jocul României cu Albania, din 19 iunie (la Lyon). Prețurile au fost și ele scăzute, între 123 de lei (peluze) și 5.303 lei (VIP).

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER