Cash Connection – Charming Lady: Jocul care i-ar putea cuceri pe amatorii de sloturi din țară în acest an

8
0
Share:

Fiecare an are sloturi vedetă, pe lângă cele clasice, care se află mereu în topul preferințelor. Specialiștii din industria jocurilor de noroc mizează în 2021 pe „Cash Connection – Charming Lady”, o continuare a popularului Lucky Lady’s Charm. 

Jocul este inspirat din legenda irlandeză „Lady din Avalon”, totul învârtindu-se în jurul zânelor și magiei. Dintre cazinourile licențiate în țara noastră, Maxbet online oferă acest slot. Există posibilitatea de a juca varianta demo, dar și pe banii primiți fără depunere, imediat după deschiderea contului.

Cu un Payout de 95%, reprezentând o valoare medie pentru sloturile online, „Cash Connection – Charming Lady” are mai multe trăsături care îl fac interesant pentru jucători. Vorbim despre design-ul care atrage prin simplitate. Trăirile sunt generate de emoția câștigului, nu de efecte grafice și sonore care pot fi găsite pe orice site de jocuri, nu neapărat într-un cazino online.

Obiectivul este de a aduna cât mai multe sfere magice și simboluri identice pe cele zece linii de câștig: doamna norocoasă, potcoava, buburuza, trifoiul cu patru foi, cărțile de joc stilizate.

Iată care este tabelul de plăți:

Simbolul Charming Lady: 5x (5 simboluri de același fel pe o linie) – 900 x miza; 4 x – 250 x miza; 3 x – 25 x miza; 2 x – 1 x miza. De exemplu, dacă miza rotirii este 2 lei, câștigul maxim este de 1.800 de lei.

Simbolurile buburuză și amuletă: 5x – 75 x miza; 4 x – 12,5 x miza; 3 x – 2,5 x miza; 0,2 x – 1 x miza.

Simbolurile trifoi cu patru foi și monedă: 5x – 25 x miza; 4 x – 7,5 x miza; 3 x – 1,5 x miza;

Simbolul potcoavă: 5x – 40 x miza; 4 x – 10 x miza; 3 x – 2 x miza;

Simbolurile J și 10: 5x – 10 x miza; 4 x – 2,5 x miza; 3 x – 1/2 x miza;

Simbolurile A și K: 5x – 12,5 x miza; 4 x – 5 x miza; 3 x – miza;

Simbolul 9: 5x – 10 x miza; 4 x – 2,5 x miza; 3 x – 1/2 x miza; 2 x – 1/5 x miza.

Un alt punct de atracție e reprezentat de cele patru jackpoturi: Grand, Major (ambele progresive), Minor și Mini (ambele statice). Pentru a le activa, trebuie obținute pe ecran 6 sfere în jocul de bază. Charming Lady este simbolul Wild. Ea înlocuiește orice simbol pentru a forma combinații câștigătoare (cu excepția simbolului sferă).

Sfera, care este simbol Scatter, dublează câștigul rundei respective. De simbolul sferă este legată și una dintre cele mai importante funcții ale jocului: „Funcția Lock and Spin”. Cel puțin șase sfere declanșează trei rotiri gratuite. Fiecare simbol Wild de pe role este oprit pe durata seriei de runde gratuite. Grand Jackpot și Major Jackpot sunt acordate dacă se umple tot ecranul cu sfere (în funcția de valorile sferelor). Dacă setul de role nu este complet acoperit de sfere când se încheie jocurile gratuite, atunci fiecare sferă plătește un premiu separat.

Dacă nu ați jucat până acum acest slot, merită încercat.

Share:

Leave a reply