Cartonaşul roşu care i-a schimbat cariera lui Marius Marin. Căpitan la Pisa, mijlocaşul lui Edi Iordănescu recunoaşte că face munca murdară

Marius Marin, unul dintre mijlocaşii convocaţi de Edi Iordănescu în lotul lărgit pentru EURO 2024, a vorbit despre momentul-cheie care i-a schimbat cariera.

Căpitanul de la Pisa, Marius Marin, ajuns printre primii în cantonamentul de la Mogoşoaia. Jucătorul de 25 de ani spune că debutul său în tricoul naţionalei, la Under 21, l-a motivat în carieră.

Eliminat la debut

În octombrie 2019, a văzut cartonaşul roşu după doar 56 de secunde.

„Am zis atunci că acel pas nefericit mă va duce într-un moment frumos şi iată că sunt acum la EURO. Îmi doresc mult să marchez pentru echipa naţională, dar fac munca murdară cu mare plăcere, dacă România câştigă.

Sunt prieten foarte bun cu Olimpiu Moruţan, ştiu că îşi dorea foarte mult să vină la naţională. Ştiu că va reveni mai puternic„, a afirmat Marius Marin.

Dan Petrescu, fanul lui Dennis Man

Dan Petrescu crede că Dennis Man poate face diferența în meciurile României de la EURO. Jucătorul a avut un sezon de excepție la Parma, care a terminat sezonul de Serie B pe primul loc.

„Cred că Dennis Man este jucătorul exponențial din naționala României. Tot timpul mi-a plăcut. Sper să fie sănătos, el va putea face diferența.

Birligea? Întâi să fie convocat (n.r. Să rămână pe lista finală pentru EURO). Încă nu e sută la sută. Dacă va fi convocat, sunt convins că va și juca. Nu știu dacă titular, dar îmi doresc din tot sufletul să joace.

E un jucător foarte bun, se antrenează foarte bine. Cu mine a debutat în Liga 1, îl cunosc foarte bine. Îi doresc mult succes”, a spus Dan Petrescu, potrivit sport.ro.

Răzvan Lucescu ştie cum se lucrează cu Mitriţă

Antrenorul lui PAOK a lucrat cu Mitriţă în Grecia şi ştie unde a greşit Iordănescu jr în relaţia cu jucătorul: nu l-a făcut să se simtă vedetă.

„Nu vreau să intru în greşeala de a discuta decizia antrenorului. Mitriţă e un jucător superb, dezechilibrează, produce spectacol, dar el are nevoie să simtă că e rege într-o echipă, că toată lumea e în jurul lui. Când intră într-o echipă care are alte posibilităţi, nu e numărul 1 sau simte că trebuie să se lupte ca să intre ca titular, atunci cedează.

Eu am avut multe discuţii cu el pe tema asta la PAOK, mi-aş fi dorit să rămână acolo, dar el a fost sub formă de împrumut şi depindea de clubul din New York şi depindea de o clauză”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru Orange Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare