Carlos Tevez a povestit cum Wayne Rooney i-a oferit Lamborghini-ul său

59
0
Share:

Carlos Tevez a povestit cum, în perioada în care a evoluat pentru Manchester United, Wayne Rooney i-a oferit Lamborghini-ul său, potrivit Mediafax.

Carlos Tevez a vorbit, conform Mirror, despre perioada petrecută la Manchester United, rememorând o întâmplare când Wayne Rooney i-a oferit mașina sa: ”La antrenamente, jucătorii lui Manchester United veneau cu Ferrari sau cu Lamborghini. Toți jucătorii aveau Ferrari, chiar și cel mai slab. Eu mergeam la antrenamente cu Audi-ul pe care clubul mi-l pusese la dispoziție și toți coechipierii mei râdeau de mine ca și cum ar fi fost un Fiat 600. Am vorbit cu Rooney și, așa nebun cum este, mi-a spus Ia Lamborghini-ul meu. M-am plimbat cu el prin Manchester fără să îl înregistrez”.

Citește și: Veste BOMBĂ cu privire la modificarea contractelor individuale de muncă !

”M-am identificat cu Wayne Rooney datorită locului din care venea, o zonă săracă din Liverpool. Mereu a luptat pentru minge ca și cum ar fi fost ultima, la fel ca și mine. M-am văzut pe mine în el”, a mai spus fotbalistul.

Tevez a ajuns la United în 2007, atunci când a fost împrumutat de la West Ham. Acolo a rămas până în 2009, când West Ham l-a vândut lui Manchester City.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER