Sign in / Join

Campioană olimpică, arestată pentru că a condus în stare de ebrietate

458
0
Share:

Abby Wambach, dublă campioană olimpică (în 2004 la Atena şi 2012 la Londra) cu naţionala feminină de fotbal a Statelor Unite ale Americii, şi câştigătoare a unui titlu mondial, în 2003, a recunoscut că a prizat cocaină şi că a fumat marijuana.

amy wambach

Abby Wambach a fost judecată marţi în Portland, după ce duminică a fost arestată pentru că a condus în stare de ebrietate. Fosta jucătoare de fotbal nu s-a prezentat, însă avocatul acesteia a pledat pentru nevinovăţia sportivei. Documentele judiciare susţin că Wambach nu are antecedente, iar avocaţii susţin că ea ar fi folosit marijuana pentru ultima dată la 25 de ani. Mini USA, unul dintre sponsorii lui Wambach, a anunţat că va încheia contractul publicitar pe care îl are cu sportiva de 35 de ani. „Acest comportament este împotriva valorilor pe care noi le promovăm ca organizaţie, iar siguranţa în trafic este o prioritate pentru Mini USA”, informează un comunicat al companiei.

Abby Wambach este cea mai bună marcatoare din toate timpurile în fotbalul feminin. Ea a marcat 184 de goluri în 255 de meciuri pentru naţionala Statelor Unite ale Americii. Wambach s-a retras din activitate anul trecut, în decembrie.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER