Sign in / Join

Campioană la Wimbledon ajunsă de nerecunoscut

520
0
Share:

Fosta jucătoare de tenis Marion Bartoli, campioană la Wimbledon în 2013, a declarat, joi, că se teme pentru viaţa ei întrucât a contractat un virus necunoscut care i-a provocat o scădere dramatică în greutate.

marion_bartoli

Bartoli a primit o interdicţie de a participa la un eveniment pentru seniori la Wimbledon în această săptămână, după ce doctorii şi-au manifestat temeri serioase cu privire la starea ei de sănătate.

Marion, în vârstă de 31 de ani, a precizat că nu este anorexică, iar virusul pe care l-a contractat este atât de rar incât medicii nu au un nume pentru acesta. „Ce trăiesc eu acum nu este viaţă. Abia supravieţuiesc! Îmi este teamă pentru viaţa mea. Inima mi se poate opri în orice moment. Este un coşmar! Nu-i doresc nimănui să treacă prin ce trec eu! Şi se înrăutăţeşte gradual. Am nevoie de mănuşi ca să folosesc telefonul mobil, întrucât virusul îmi provoacă o electro-sensibilitate severă a pielii”, a declarat Bartoli, citată de BBC.

Bartoli a precizat că poate mânca doar frunze de salată organică şi castraveţi fără coajă. Franţuzoaica este obligată să folosească apă minerală în locul celei normale și a anunţat că va începe un tratament la o clinică privată, dar medicii nu ştiu cum va evolua starea ei.

Fosta campioană de la Wimbledon crede că a contractat virusul când a zburat între Australia, New York şi India, în perioada ianuarie-februarie 2016. De atunci, Bartoli a slăbit 20 de kilograme.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER