Sign in / Join

Cadou surpriză făcut de Ahmetov lui Lucescu

668
0
Share:

La numai o zi după ce a semnat contractul cu Zenit Sankt Petersburg, Mircea Lucescu s-a întors la Kiev. Pentru o ultimă strângere de mână cu Rinat Ahmetov și o despărțire oficială de clubul la care a muncit în ultimii 12 ani.

lucescu masa ahmetov

De la izbucnirea conflictului armat în Ucraina, Rinat Ahmetov  nu mai are timp nici să respire. A refuzat să mai meargă la meciurile Șahtiorului („până când echipa nu se întoarce la Donețk, acasă”) și și-a dedicat întreaga activitate sprijinirii familiilor cu probleme din regiunea Donbass. Totuși, marți, special pentru Mircea Lucescu, miliardarul ucrainean a lăsat deoparte noile sale îndatoriri și, preț de câteva zeci de minute, a stat de vorbă cu prietenul său. În semn de recunoștință pentru munca sa, Ahmetov i-a oferit lui Lucescu un tricou al echipei Șahtior având pe spate inscripționat numărul 573 (atâtea partide a stat „Il Luce” pe banca „minerilor”).

  • „Suntem într-o situație extrem de dificilă. Pentru noi, ultimii doi ani au fost foarte grei, mai ales că am fost nevoiți să jucăm în altă parte, să ne antrenăm în alt loc decât al nostru. Dar, cu toate astea, ne-am adaptat. Mister Lucescu este o persoană extrem de ambițioasă. Își dorește mereu un singur lucru și anume să fie învingător. Știu că inima lui va rămâne mereu alături de Sahtior, dar acum el are nevoie de o nouă provocare. Una e să joci în fața unor tribune goale și altceva să evoluezi cu stadionul plin”, a declarat Rinat Ahmetov, care și-a încheiat discursul cu un compliment făcut românului: „Mircea Lucescu are 70 de ani, dar se simte mult mai tânăr. Și arată mult mai tânăr și decât mine”.

La rândul lui, Lucescu l-a gratulat și el pe fostul său patron: „Pentru mine, președintele clubului, Rinat Ahmetov, a fost mai mult decât un președinte. Mi-a devenit un foarte bun prieten”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER