Sign in / Join

Burleanu, făcut KO de UNTOLD

519
0
Share:

Dubla insemnatate pentru Romania – Muntenegru: debutul neamtului Christoph Daum pe banca echipei nationale si primul meci al „tricolorilor” dupa jenanta prestatie de la Campionatul European din luna iunie (ultimul loc intr-o grupa cu Franta, Elvetia si Albania).

UNTOLD2016_0804_172645-1221_MVA

 

  • Romania – Muntenegru este primul meci al „nationalei” dupa dezastrul de la Euro 2016;
  • Debutul lui Christoph Daum ar putea sa nu mai aiba loc in capitala neoficiala a Transilvaniei;
  • Festivalul UNTOLDUNTOLD a fost un succes economic pentru Cluj, dar a lasat dezastru in urma sa;
  • Gazonul „Cluj Arena”, complet distrus. UEFA isi trimite de urgenta oamenii in Romania;
  • Muzicosii si fanii lor i-au dat peste cap planurile lui Razvan Burleanu.

Astfel, pentru un start perfect in preliminariile C.M. 2018, totul trebuie sa fie pus la punct pe 4 septembrie. In primul rand, terenul de joc al stadionului „Cluj Arena”, factorul cel mai important intr-o astfel de partida. Orice echipa gazda isi doreste sa evolueze pe o „masa de biliard”, numai ca Romania s-ar putea sa aiba parte de o tarla la ora confruntarii cu Muntenegru.

De vina sunt autoritatile din Cluj care intre 4 si 7 august au organizat pe cel mai mare stadion al orasului Festivalul UNTOLD. Evenimentul muzical al anului in Romania a strans in jur de 300.000 oameni in cele patru zile de concerte. A fost un succes, atat economic, cat si in planul imaginii, dar un dezastru pentru „Cluj Arena”. Terenul arata oribil dupa ce mai bine de jumatate de milion de picioare au topait pe iarba – denivelari, bucati lipsa de gazon, multe portiuni de iarba arsa.

In aceste conditii, UEFA a anuntat ca luni va sosi la Cluj o delegatie care trebuie sa inspecteze stadionul. Daca specialistii de la Nyon nu isi vor dar acordul pentru „Cluj Arena”, atunci meciul se va muta in alt oras. Cel mai probabil, la Bucuresti, pe „Arena Nationala”. Totusi, pozitia FRF este ca starea gazonului poate fi imbunatatita in cele doua saptamani ramase pana la startul preliminariilor C.M. 2018.

Daca partida va fi mutata la Bucuresti, atunci putem spune ca UNTOLD i-a dat peste cap planurile lui Razvan Burleanu. Prieten bun cu vicepremierul Vasile Dincu, una dintre vocile cu greutate din Cluj, presedintele FRF avea tot interesul ca Romania – Muntenegru sa se joace in orasul protectorului sau.

 

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER