Sign in / Join

Burleanu aruncă în aer naționala, cu o lună înainte de Euro!

Share:

Cu doar o lună înainte de startul Campionatului European din Franţa, Federaţia Română de Fotbal a luat o decizie radicală: a dat afară întreg staff-ul medical al echipei naţionale!

pompi popescu

„În vârstă de 65 de ani, medicul a ajuns la vârsta pensionării, motiv pentru care contractul său cu FRF a ajuns la final. Neputându-se ajunge la un acord pentru un nou angajament, Federația Română de Fotbal îi mulțumește doctorului Pompiliu Popescu pentru întreaga sa activitate la echipa națională și îi urează succes în proiectele pe care le va întreprinde. Precizăm că încheierea colaborărilor s-a făcut prin achitarea tuturor obligațiilor financiare, inclusiv a bonusurilor de calificare la Euro 2016”, se arată în comunicatul Federației.

  • Prin plecarea medicului Popescu, FRF se va despărți și de staff-ul acestuia, format din masorii Roger Popovici, Ghiță Păcurariu, Victor Hexan, Ovidiu Blendea și Bogdan Ionescu.

Președintele Comisiei Medicale a FRF, Ionuț Codorean, a evaluat situația încă de la începutul anului, potrivit comunicatului, iar Federația „are în acest moment mai multe soluții”, urmând să anunțe la începutul săptămânii viitoare componența noului staff medical de la echipa națională.

  • România va debuta la Euro pe 10 iunie, contra Franței, la Paris. „Tricolorii” vor mai juca în Grupa A cu Elveția (Paris, 15 iunie) și cu Albania (Lyon, 19 iunie).
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER