Burcă: „Nu există riscul ca eu și Florin Marin să plecăm de la Rapid”

724
0
Share:

Președintele Rapidului, Ovidiu Burcă, a explicat astăzi situația de la echipa „alb-vișinie”. Acesta a declarat că nu se pune problema ca el și antrenorul Florin Marin să plece din Giulești și că se vor întâlni cu patronul Valerii Moraru ca să definitiveze lotul.

486008_486008_burca_fl_marin„Nu a fost niciun scurtcircuit între noi şi acţionariatul clubului. În momentul acesta, nu există riscul ca eu şi antrenorul Florin Marin să plecăm de la Rapid. Atâta timp cât dumnealor (n.red.: Valerii Moraru şi soţia sa, Violeta) ne-au asigurat tot sprijinul lor financiar, nu are cum să existe acest risc”, a spus Burcă pentru Mediafax, citat de Digisport.ro

Potrivit lui Ovidiu Burcă, Florin Marin ar putea să revină în această seară în cantonamentul Rapidului: „Am plecat cu dânsul (n.red.: Florin Marin), dar de antrenamente se ocupă Mihai Ianovschi. Discutăm în cursul acestei zile, iar diseară sper ca Florin Marin să revină în cantonament. Suporterii trebuie să stea liniştiţi, pentru că facem lucrurile cum trebuie”.

„Mai este nevoie de jucători”

„Din punctul de vedere al antrenorului şi al meu, mai este nevoie de jucători. Numeric stăm destul de bine, dar e nevoie de calitate. Avem un buget, facem toate socotelile, dar trebuie să ne mişcăm repede pentru că există această presiune a timpului. Dacă Rapid nu va arăta bine în prima etapă, atunci vă asigur că este vina lui Ovidiu Burcă”, a precizat președintele grupării giuleștene.

Ovidiu Burcă și Florin Marin au venit la Rapid pe 25, respectiv 27 iulie. La sfârșitul săptămânii trecute, cei doi au părăsit cantonamentul echipei, de la Poiana Brașov, ca să se vadă cu patronul Valerii Moraru. Această întâlnire a stârnit mai multe comentarii și chiar s-a zvonit că Burcă și Florin Marin ar fi pe picior de plecare.

D.Ș.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER