Sign in / Join

Budescu: „Dacă faci 0-0 chinuit, Iordănescu e mulțumit”

547
0
Share:

Constantin Budescu (26 de ani) i-a dat, miercuri seară, o replică acidă lui Anghel Iordănescu, după ce selecţionerul României l-a avertizat că transferul în China, la Dalian Yifang, îi diminuează şansele de a prinde lotul pentru Euro 2016.

budescu

În iarnă, Budescu a refuzat oferta Stelei și a ales să semneze cu o echipă din liga a doua chineză. De atunci, fotbalistul nu a fost convocat pentru meciurile amicale cu Lituania şi Spania, chiar dacă a adus victoria decisivă a României în Feroe. Iordănescu a declarat în mai multe rânduri că fostul mijlocaş al Astrei nu are cum să prindă lotul pentru turneul final, iar acum a venit și replica lui Budescu: „Asta e filosofia la echipa naţională! Dacă faci un 0-0 chinuit, e OK pentru Iordănescu. Chiar şi dacă pierzi cu 1-0 este bine, că nu iei multe goluri. Aşa gândesc ei! Primul lor criteriu este să te aperi foarte bine, să faci faza defensivă. Alte calităţi nu mai contează”.

Cu doar o zi înainte, Anghel Iordănescu declarase: „Din păcate, consider că opţiunea pe care a luat-o Budescu de a pleca în China îi limitează foarte mult şansele de a merge la Euro. Gândiţi-vă că joacă într-o echipă din seria secundă din China şi ne este foarte greu să-l urmărim şi nu ştiu dacă el va mai avea competiţia necesară ca să mai aibă o prestaţie foarte bună la Euro”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER