BREAKING NEWS | Tragedie fără margini! Unul dintre cei mai cunoscuti sportivi ai lumii a murit în timpul competiției! Etapa a fost amânată

Sâmbătă, 6 iulie 2024, va rămâne o dată tristă pentru sportul internațional și mai ales pentru pasionații de ciclism.

Andre Drege a decedat la 25 de ani după un accidentat în timpul concursului

Andre Drege participa la Turul Austriei, însă ciclistul norvegian nu avea de unde să știe că aceasta va fi ultimpa competiție la care va fi prezent. Accidentul s-a produs în etapa a patra, atunci când sportivul a pierdut controlul pe o coborâre de munte și a căzut în pasul Grossglockner.

Ulterior, Drege s-a stins din viață din cauza rănilor suferite: „Întreaga noastră echipă este devastată de acest accident tragic, iar gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia lui André și de echipa sa Coop-Repsol, în această perioadă incredibil de dificilă”, au transmis organizatorii competiției.

În acest moment, nu se cunoscut mai multe informații despre modul în care s-a produs accidentul, dar și despre loviturile care au cauzat decesul lui Andre Drege.

Andre Drege era la cel mai bun sezon al carierei și mai multe publicații de specialitate scriau despre o trecere a acestuia din sezonul viitor la Jayco AlUla (echipă de World Tour).

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare