Sign in / Join

Bomba de pe Old Trafford era… o jucărie

549
0
Share:

Pachetul suspect, detonat duminică în mod controlat pe arena „Old Traford”, din Manchester, era un obiect folosit la un antrenament la care participau câini ce căutau dispozitive explozive şi uitat acolo, a informat Poliţia.

531523730

„În urma exploziei controlate, am aflat că obiectul a fost uitat de o companie privată în urma unui antrenament la care participau câini ce căutau dispozitive explozive. Era un dispozitiv incredibil de asemănător cu unul real, dar s-a confirmat că nu a fost vorba de nicio bombă funcţională”, a anunţat poliţia. Echipele pirotehnice au efectuat duminică după-amiază o explozie controlată pe „Old Trafford”, după descoperirea unui obiect suspect în aripa de nord-vest a arenei, înaintea meciului Manchester United – Bournemouth, din ultima etapă a sezonului din Premier League. Obiectul suspect a fost găsit în aripa de nord-vest a stadionului, în zona toaletelor. Ulterior, poliţia din Manchester a confirmat că era vorba de un telefon mobil lipit de ţevile de gaze. Obiectul descoperit a fost distrus într-o explozie controlată.

„Old Trafford” a fost evacuat cu 10 minute înainte de începerea meciului Manchester United – Bournemouth, din ultima etapă a sezonului. Inițial, jocul a fost amânat cu 45 de minute, după care forţele de ordine au decis că riscul disputării partidei era prea mare. Circa 20.000 de persoane erau deja pe stadion în momentul în care s-a decis evacuarea. Partida se va relua marți.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER