Bogdan Lobonț, mesaj după ultimul meci ca antrenor al Rapidului! Cum a comentat victoria cu FCSB

Meciul dintre Rapid și FCSB, scor 2-0, a fost ultimul pentru Bogdan Lobonț ca antrenor. Românul îi va lăsa locul lui Neil Lennnon.

Bogdan Lobonț,”Jucătorii trebuie să fie supărați pe ei, nu pe mine”

După mai multe conflicte cu elevii săi, „Lobby” a avut un mesaj final pentru aceștia. Încă din primele înfrângeri din play-off, atmosfera din vestiarul giuleștenilor a fost tot mai tensionată. Krasniqi și Petrila și-au arătat nemulțumire față de Lobonț de fiecare dată când au fost schimbați.

„Mă bucur că Petrila a intrat și a marcat. A fost puțin supărat când l-am scos la meciul trecut, dar jucătorii trebuie să fie supărați pe ei, nu pe mine.” a declarat antrenorul.

„Pisica” a mărturisit că are mare încredere în jucătorii Rapidului și le transmis de ce au nevoie pentru a avea evoluții bune.

„Sunt convins că băieții au calități, trebuie să-și canalizeze energia la ce trebuie să facă, la meciuri și antrenamente. Nu invoc ghinion, am primit gol cu CSU în minutul 96. Am avut alte ocazii din situații favorabile, scorul putea fi mult mai mare și în acest meci. Repet, energia și atenția să se canalizeze spre aceste aspecte.

Pe Rrahmani l-am scos pentru standing ovation. Voiam să fie Giuleștiul plin pentru acest meci, dar au fost doar 7000 de oameni. Rrahmani are un sezon fantastic, are cifre foarte bune. La fel și Burmaz, pentru minutele pe care le-a jucat a marcat mult.

Funsho e bine, chiar dacă a ieșit accidentat.” a mai spus Bogdan Lobonț după finalul partidei cu FCSB.

Fostul mare portar a refuzat să dea vorbească atât despre Neil Lennon, cât și despre viitorul lui.

„Eu nu am ce să comunic despre noul antrenor. O să aflați și despre viitorul meu cât mai curând. De ce să dau indicii, nu suntem la jocurile cu pachetele. Vedem ce ne rezervă ziua de mâine. Soarele răsare, așa că mergem înainte.” a spus Lobonț la finalul declarațiilor.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare