Bogdan Andone, despre FCSB: ‘Benzar şi Morais au fost pierderi mari’

77
0
Share:

Bogdan Andone s-a despărţit de FCSB, iar acum începe să vorbească despre problemele pe care le-a întâmpinat acolo. Antrenorul spune că un motiv pentru care nu a avut succes la vicecampioană a fost strategia de transferuri din vară, potrivit Mediafax.

Citește și: Curtea de Apel a luat decizia- Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea

Cele mai mari probleme au fost în apărare, acolo de unde au plecat doi fundaşi laterali, Romario Benzar şi Junior Morais. Bogdan Andone a fost nevoit să improvizeze şi în zonele respective s-a văzut obligat, în anumite meciuri, să joace cu mijlocaşi centrali. ”Benzar şi Morais au fost pierderi mari, fundaş stânga n-am mai avut deloc. După ce s-a accidentat Hora n-am mai avut nici atacant, a jucat Tănase vârf deşi nu-i place, nu se simte deloc bine pe acel post. În vară am cerut un atacant, însă patronul mi-a transmis şi în public să-mi pun pofta-n cui.

Citește și: Atenție! Mădălin Voicu caracaterizează în termeni duri USR

Propuseserăm eu şi MM încă un atacant, avea un gol la două meciuri în prima ligă din Franţa. Pe urmă a venit Gikiewicz, despre al cărui transfer eu nici n-am ştiut”, a spus Bogdan Andone pentru gsp.ro.

Bogdan Andone a plecat de la FCSB după şapte jocuri oficiale. Omul care a condus pregătirea de vară a înregistrat patru victorii, o remiză şi două înfrângeri.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER