Belgienii l-au omorât pentru trafic pe net

610
0
Share:

Glumă macabră în presa belgiană. Marți, site-ul „nordpresse.be” s-a grăbit să anunțe moartea lui Michael Schumacher, o veste care imediat a îngrozit lumea întreagă.

schumi

N-a fost decât o minciună aruncată pe piață de dragul SEO. Inclusiv jurnaliștii belgieni au recunoscut că l-au omorât pe Schumacher pentru traficul de pe net. „Michael Schumacher ne-a părăsit astăzi, potrivit presei germane. Pilotul de Formula 1 a murit în această după-amiază (…) Bla bla bla, de fapt suntem în cursa pentru SEO, ca să fim primii care anunță vestea. Se pare că acesta este jocul presei în prezent”, au scris cei de la „nordpresse.be”, cu mențiunea că ultima parte era trecută undeva în baza știrii, abia se vedea.
Grav accidentat la schi în decembrie 2013, Michael Schumacher este acum în comă vegetativă și se află la reședința sa din Elveția, acolo unde o echipă de medici specialiști încearcă să-l recupereze. Ultimele informații despre starea sa de sănătate sunt contradictorii, iar familia preferă discreția și evită orice comentariu pe această temă.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER